Veranderende woonwensen

In een tijd waarin de huizenprijzen door het dak gaan, ervaren we de waarde van een prettig huis ook op andere manieren dan alleen in geld. Zeker nu we vaker thuiswerken – en dat blijven doen – is die woonbeleving extra belangrijk geworden. 

Blonde vrouw zittend thuis op de bank doet ok gebaar en kijkt door vingers met blij gezicht

Ook het besef dat we duurzamer moeten worden, speelt een rol bij de plannen die we voor ons huis maken. Daarom staan we in deze editie niet alleen stil bij betaalbaar verbouwen en decoreren, maar ook bij de vraag hoe u met kleine veranderingen het milieu kunt helpen. Ook blikken we vooruit naar later in een artikel over levensloopbestendig wonen. 

Thuiswerken 

Uw thuiswerkplek moet natuurlijk op orde zijn. U wilt immers geen rsi of andere klachten krijgen. Daarom hebben we er een artikel aan gewijd, waarin we duidelijk maken wat de verantwoordelijkheden van uw werkgever en van uzelf zijn. En hoe zit het met de verzekering van uw eigen spullen die u voor uw werk gebruikt? En met die van uw werkgever? Dat leest u hier. 

Woonverzekeringen 

Over verzekeringen gesproken: er is soms verwarring over welke woonverzekeringen er zijn en welke verzekering welke risico’s afdekt. In dit artikel leggen we het uit. Daarnaast besteden we aandacht aan onderverzekering, een risico dat u beter niet kunt lopen. 

Herfst 

We hopen dat u zich deze herfst laat inspireren door de mooie boskleuren en andere natuurbelevingen. Als u lekker buiten bent, gaat u misschien wel kastanjes rapen of gekleurde bladeren verzamelen. Wij hebben een paar tips om daarmee creatief te knutselen. En onze culinair redacteur heeft drie heerlijke herfstgerechten voor u verzameld: vegetarisch, met vis én met vlees. 

Creatief
Herfstgerechten

We wensen u veel leesplezier! 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.