Adviesgroep De Vogel treft verdere voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus

Corona
Nieuws
Datum: 17-03-2020

Door ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij ook op onze kantoren verdere voorzorgsmaatregelen getroffen. Wij volgen daarbij de adviezen van het RIVM op.

“De maatregelen van het RIVM zijn gericht op dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Als de verspreiding langzamer gaat, zijn er minder mensen tegelijkertijd ziek. De zorg voor patiënten kan hierdoor de komende tijd beter gewaarborgd blijven”. Bron: RIVM.

Adviesgroep De Vogel zal alle maatregelen treffen (die binnen onze invloedsfeer behoren) die bijdragen aan deze doelstelling.

Maatregelen
Per maandag 16 maart 2020 voeren wij de volgende maatregelen in:

- Onze medewerkers gaan thuiswerken (voor zover als mogelijk)
- De aankomende periode geen kantoor- en klantbezoeken meer (tenzij dit urgent is)
- Balies op de kantoren zijn gesloten
- Medewerkers van ons kantoor bezoeken geen klanten en bijeenkomsten (tenzij dit urgent is)

Kantoren dicht, maar wij blijven onze klanten natuurlijk gewoon helpen.

Uiteraard proberen wij de gevolgen van deze maatregelen voor de dienstverlening aan onze klanten tot een minimum te beperken. Doordat onze medewerkers vanuit huis werken kunnen onze klanten (kleine) hinder ondervinden. Bijvoorbeeld bij de telefonische bereikbaarheid van onze medewerkers.

Onze klanten kunnen onze medewerkers ook helpen

- Bezoek onze kantoren alleen bij URGENTE gevallen
- Communiceer zoveel mogelijk digitaal
- WhatsApp
- Email info@devogel (of direct aan medewerker)
- Via contactformulier website www.devogel.nl 

Onze medewerkers bellen u zo snel als mogelijk terug. Op deze wijze kunnen wij onze dienstverlening en de telefonische bereikbaarheid het beste waarborgen. Wij blijven de ontwikkelingen nauwlettend volgen.

Tot slot spreken wij onze waardering en diep respect uit voor iedereen die betrokken is in en rondom de gezondheidszorg in deze bijzondere tijden.

DIRECTIE ADVIESGROEP DE VOGEL

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.