De Vogel verwelkomt twee nieuwe medewerkers

Het team van medewerkers van Adviesgroep De Vogel is sinds 1 oktober uitgebreid met Marissa Oosterling en Pim Driesse. Op zoek naar een nieuwe uitdaging in hun carrière kwamen Marissa en Pim terecht bij Adviesgroep De Vogel.

Nieuws
Datum: 11-10-2018

Adviseur

Marissa zal aan de slag gaan als adviseur, zowel vanuit het kantoor in Middelharnis en Ouddorp. “Als relatiebeheerder zal ik regelmatig langsgaan bij bestaande en potentiële klanten.” Gevraagd naar de reden van haar overstap naar De Vogel: “15 jaar branche-ervaring verder, was tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière. Als inwoner van Goeree-Overflakkee vond ik deze uitdaging bij De Vogel, een bedrijf dat volledig matched met mijn ambitieniveau en waar klanttevredenheid op een hoog niveau staat."

Teamleider zakelijke verzekeringen

"Na jarenlang aan “de overkant” te hebben gewerkt, kijk ik er naar uit om aan de slag te gaan bij één van de mooiste bedrijven op ons mooie eiland", zo kijkt Pim uit naar zijn dienstverband bij De Vogel. Als teamleider van de zakelijke verzekeringen zal hij de afdeling aansturen en samen met zijn collega’s alles wat met zakelijke verzekeringen te maken heeft behandelen.

Stel ons gerust uw vraag

0187 - 497 111
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.