Fitr tijdens de feestdagen

Van 18 t/m 31 december organiseren Fitr (Adviesgroep De Vogel), Het Streekmuseum, AV Flakkee, GO Sports 2020 de ''Fitr kerst run''. Hardloop of wandel alleen, met je loopmaatje of gezin deze run door verlicht Middelharnis en Ouddorp! Na het succes van de vorige streekruns kun je rondom of tijdens de feestdagen even lekker naar buiten om een frisse neus te halen… met de Fitr kerst run.

Nieuws
Datum: 23-11-2021

Routes in Middelharnis en Ouddorp
Er zijn deze keer niet 1 maar 2 routes uitgezet. Ditmaal door Middelharnis/Sommelsdijk en Ouddorp. Beide routes zijn 7,5km. De routes zijn zo uitgezet, dat ze langs de verlichte delen van de dorpen komen. In een periode van twee weken kan de run worden hardgelopen of gewandeld. De start in Middelharnis is bij het Diekhuus en in Ouddorp bij Hotel Restaurant Akersoek. Onderweg kom je langs historische plekken en tal van wetenswaardigheden.

Inschrijven
Wil jij mee rennen of wandelen? Inschrijven kan via de webshop van het Streekmuseum www.streekmuseum.nl. Voor € 5,00 ontvang je de routes inclusief gps-bestanden. Je ontvangt een lijst met bezienswaardigheden en er wordt er een goodiebag thuis afgeleverd vol leuke verrassingen van onder andere Tieleman Keukencentrum, Jumbo Middelharnis, LLEV, Hotel restaurant Akershoek en meer.

Fitr leden ontvangen 50% korting via Adviesgroep De Vogel. Kies hiervoor het Fitr leden ticket in de webshop van het Streekmuseum.

LLEV en Hotel Restaurant Akershoek partners
LLEV in Middelharnis en Hotel Restaurant Akershoek sluiten graag aan als partners van deze Fitr kerst run. In de goodiebag zitten onder andere 2 vouchers. In te leveren bij LLEV voor ‘’sappies na de stappies’’. Bij Akershoek kun je met de voucher een gratis koffie/thee drinken. Het is ook mogelijk om het sapje of koffie/thee als take away mee te nemen.

Fotowedstrijd en Spotify kerstlijst
Ook aan deze run hangen we graag weer een fotowedstrijd. Maak foto's tijdens de Fitr kerst run en mail je foto's naar info@streekmuseum.nl, deel ze op Instagram en Facebook met de hashtag #fitrkerstrun, en maak kans op een mooie prijs. En vergeet de Spotify lijst ‘’Fitr kerst run 2021’’ niet te downloaden voor extra gezelligheid tijdens je run!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.