GezondGO.nl: hét adresboek voor zorg en welzijn op Goeree-Overflakkee

Er is sinds kort een nieuw digitaal gezondheidsplatform, waar informatie over zorg en welzijn op Goeree-Overflakkee snel en makkelijk te vinden is. Op GezondGO.nl kunnen inwoners en (zorg)professionals gemakkelijk en snel veel informatie vinden over zorg en welzijn.

Nieuws
Datum: 07-11-2018

Direct inzicht in het zorgaanbod op Goeree-Overflakkee

GezondGO.nl is een initiatief van de huisartsen, verenigd in Zorggroep Haringvliet, de gemeente Goeree-Overflakkee en (het gedachtengoed van) Paulina.nu. De website geeft juiste, actuele en betrouwbare informatie over het aanwezige zorgaanbod op Goeree-Overflakkee, zoals adressen en links naar andere websites.

Informatie voor inwoners en professionals

De informatie over de zorgorganisaties is voor iedereen beschikbaar. Persoonsinformatie, zoals contactgegevens van professionals en netwerken, is afgeschermd en alleen beschikbaar voor geregistreerde professionals met een inlogcode.

Stel uw welzijns- of zorginformatie beschikbaar

Organisaties, professionals en burgerinitiatieven kunnen eigen informatie aanleveren via info@gezondgo.nl. Op dit moment zijn al 150 organisaties digitaal in kaart gebracht. Deze informatie ondersteunt een goede en snelle toeleiding naar de juiste zorg en/of ondersteuning.

Bekijk hieronder een filmpje met meer uitleg over GezondGO.nl (bron: YouTube-kanaal Gemeente Goeree-Overflakkee).

Stel ons gerust uw vraag

0187 - 497 111
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.