Heel Goeree-Overflakkee Bakt: “Veel blije gezichten”

Het is na 5 jaar een eindejaarstraditie geworden waar wij allemaal trots op kunnen zijn. Ruim 280 thuisbakkers die samen een lekkere appeltaart bakken voor de ouderen op Goeree-Overflakkee.

Nieuws
Datum: 20-12-2018

Ook konden de mensen die een appeltaart hadden gebakken, deze zelf bij een oudere buurtbewoner brengen. “Het is prachtig om te zien hoe blij de mensen zijn met een bezoekje en een leuke verrassing. De glimlach op het gezicht is onbetaalbaar. Dat is waarvoor we het doen. Ook aan de thuisbakkers merken we dat iets goeds doen voor een ander een goed gevoel geeft”, aldus Jan Peter Robijn, directeur van Adviesgroep De Vogel. “We willen iedereen die heeft bijgedragen aan de actie: de mensen die een appeltaart hebben gebakken en de bedrijven die eraan hebben mee gewerkt, bedanken. Dankzij hen zijn bijna 3.000 ouderen op Goeree-Overflakkee in het zonnetje gezet!”

Stel ons gerust uw vraag

0187 - 497 111
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.