Verzekeringen voor uitwonende studenten

 Verruilt uw zoon of dochter het ouderlijk huis voor een studentenkamer? Lees hier waar u op moet letten als uw kind op kamers gaat.

Nieuws
Datum: 03-08-2022

Thuiswonende kinderen en uitwonende studenten vallen onder de verzekering(-en) van de ouders.

Dit geldt voor de:

  • Aansprakelijkheidsverzekering;
  • Inboedelverzekering;
  • Gezinsongevallenverzekering;
  • Doorlopende reisverzekering;
  • Rechtsbijstandverzekering.

Studenten inboedel
De inboedel van een student (denk aan laptop, bed, bank en keukenapparatuur) is automatisch meeverzekerd op de inboedelverzekering van de ouders als zij garantie tegen onderverzekering hebben. Wij vergoeden maximaal € 10.000,- per gebeurtenis. Hiervoor betaalt u geen extra premie. Het opgeven van het nieuwe adres van uw zoon/dochter is niet nodig. De inboedel is verzekerd tegen bijvoorbeeld brand en diefstal.

Voorwaarden
De voorwaarden zijn bij iedere verzekaar verschillend. Heeft u een vraag over de voorwaarden van uw verzekering? Onze adviseurs helpen u graag.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.