Aandacht voor Week van het geld op Goeree-Overflakkee

Ruim 100 basisschoolleerlingen op Goeree-Overflakkee hebben meegedaan aan de Week van het geld. In deze week werden er activiteiten georganiseerd om kinderen op een leuke manier te leren omgaan met geld. Door het hele land zijn er gastlessen en workshops gegeven op basisscholen. Een aantal medewerkers van Adviesgroep De Vogel zijn op pad gegaan om gastlessen te geven op basisscholen in Dirksland, Sommelsdijk en Ouddorp.

Nieuws
Datum: 03-04-2019

Interactief spel om te leren omgaan met geld en risico's

De leerlingen gingen aan de slag met het interactieve spel ‘Fix je Risk’, waarin ze leren welke risico’s er zijn en welke risico’s kunnen worden verzekerd. Voor en tijdens het spel werden begrippen van risico’s, schade en verzekeren aan de leerlingen uitgelegd. De enthousiaste tieners deden fanatiek mee en zijn een stuk wijzer geworden over verzekeren. “We vinden het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd al bewuster om leren gaan met geld en risico’s. Het spelen van het spel “Fix je Risk’ is een mooie en leuke manier om dit te bereiken”, aldus Jan Peter Robijn. directeur van Adviesgroep De Vogel die ook één van de gastlessen gaf. Na afloop van de les kregen de leerlingen een diploma cadeau als herinnering aan een leerzame én leuke les.

Stel ons gerust uw vraag

0187 - 497 111
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.