Sparen - rood spaarvarken

RegioBank: uw bank dichtbij

Wat uw wensen op financieel gebied ook zijn: bij Adviesgroep De Vogel, Zelfstandig Adivseur van de RegioBank, vindt u precies de oplossing die bij u past. We bieden u een volledig assortiment op het gebied van hypotheken, betalen, sparen, beleggen en verzekeren. Stuk voor stuk aantrekkelijke, duidelijke producten met gunstige voorwaarden. 

RegioBank is de persoonlijke bank bij u in de buurt. Waar u zelf kiest hoe u uw geldzaken regelt. Het is een vertrouwde manier van bankieren: bij ons bent u welkom voor uw dagelijkse bankzaken, maar ook voor een persoonlijk advies. U kunt altijd even binnenlopen, de deur staat voor u open. En of u nu een nieuwe bankpas nodig heeft of wilt praten over een hypotheek: wij nemen de tijd om u echt persoonlijk te helpen.

Meer informatie

Betalen

U profiteert bij ons van het gemak van een veelzijdige rekening waarmee u altijd en overal uw bankzaken kunt regelen. Overal betalen, ook in het buitenland, kan met de RegioBank Creditcard. Uw aankopen zijn automatisch 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Sparen

Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar u ook voor spaart, wij helpen u graag met het kiezen van een spaarrekening die bij u past. 

Beleggen

Ook op het gebied van beleggen kunt u alle kanten op. We bieden u een compleet aanbod beleggingsfondsen tegen een van de laagste tarieven in de markt. Met uiteraard alle mogelijkheden om te beleggen via internet of via de telefoon.

Mobiel Bankieren App

Met de Mobiel Bankieren App heeft u uw bankzaken altijd binnen handbereik. Handig als u een betaling wilt doen of uw saldo wilt bekijken, of u nu thuis bent of onderweg. Download de app via de App Store of Google Play.