De spaarmogelijkheden

Voor een mooie vakantie, een nieuwe auto of een andere woning. Waar u ook voor spaart, wij helpen u graag om de juiste spaaroplossing te vinden.

Op basis van uw doel kunnen wij u een rekening adviseren. Met goed advies en handige tips willen wij u helpen om nét dat beetje meer over te houden aan het einde van de maand.

Spaarvormen

Spaar-op-Maat Rekening - Een spaarrekening waarbij (een deel van) uw spaargeld direct opvraagbaar is. Op deze rekening is het mogelijk (om een deel van) uw kapitaal vast te zetten.

Maand Sparen - Een prima keuze als u uw spaargeld snel wilt laten groeien. U spaart maandelijks automatisch een vast bedrag tussen € 50 en € 500. U kunt altijd uw geld kosteloos opnemen.

Eigen Huis Sparen - Sparen voor een eigen koop- of huurwoning, voor aflossing van uw hypotheek. Uw geld is altijd beschikbaar.

Banksparen - Banksparen bestaat uit Lijfrente Sparen en Lijfrentenieren. Met Lijfrente Sparen spaart u op een fiscaal aantrekkelijke manier voor uw pensioen. Met Lijfrentenieren ontvangt u maandelijks een uitkering als aanvulling op uw pensioen.

Zilvervloot Sparen - Spaar nu net als vroeger met Zilvervloot Sparen. Zilvervloot Sparen is een spaarrekening voor uw kind(eren) tot 18 jaar. Op deze rekening ontvangt u een variabele rente. Daarnast bouwt u een spaarpremie op tot maximaal 10% van het opgebouwde saldo. Dit wordt uitgekeerd op de 18e verjaardag.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze spaarproducten of andere bancaire diensten? Vul dan het onderstaande formulier in of neem direct contact met ons op.

Reactieformulier

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.