• Lid worden De Vogel Gezondheidsplan

    Klik hier

Vitaliteit - Blijf in beweging!

Voorkomen is beter dan genezen
Al jaren helpen wij onze klanten bij het kiezen van de juiste zorgverzekering. Als u zorg nodig heeft, wilt u er zeker van zijn dat u de juiste zorg krijgt. Naast de zorgverzekeringen breiden wij onze dienstverlening uit, door samen met u aan de slag te gaan met vitaliteit. 

Blijf in beweging met het De Vogel Gezondheidsplan
Adviesgroep De Vogel stimuleert consumenten, ondernemers en bedrijven helpen in beweging te komen en te blijven. Mensen die bewegen, voelen zich fitter, energieker en blijer. Ook in deze moeilijke tijd wordt er van diverse kanten geadviseerd in beweging te blijven. Blijven bewegen is goed voor de weerstand.

Adviesgroep De Vogel is begin dit jaar een samenwerking met a.s.r. Vitality aangegaan. Deze samenwerking heeft tot doel om mensen te helpen bij het werken aan de gezondheid door meer te bewegen en hiervoor te belonen. 

Voor iedereen beschikbaar: ook voor onze particuliere klanten
In eerste maanden van het jaar zijn wij aan de slag gegaan bij de bedrijven en de medewerkers van deze bedrijven. Onze eigen medewerkers doen ook mee en zijn erg enthousiast. Het is ook beschikbaar voor onze particuliere klanten.

Wat houdt het lidmaatschap van “De Vogel Gezondheidsplan” in?

  • Je wordt beloond door te bewegen via het lidmaatschap van a.s.r. Vitality 
  • Je ontvangt informatie over diverse wandel-, fiets- en sportevenementen in onze regio*
  • Je kunt gratis deelnemen aan webinars over bewegen en gezondheid 

* wij roepen op dat we ons allemaal aan de richtlijnen van het RIVM houden. Helaas zijn evenementen op dit moment niet mogelijk om te organiseren. 

De Vogel Gezondheidsplan kost je slechts € 4,50 in de maand. Haal je jouw weekdoel met het vitaliteitsprogramma van a.s.r. Vitality, dan heb je de kosten er al uit. Lees hier verder. 

Zelf zijn wij alvast begonnen!