• Bent u consument en wilt u meer bewegen?

    Klik hier

Vitaliteit

Voorkomen is beter dan genezen
Al jaren helpen wij onze klanten bij het kiezen van de juiste zorgverzekering. Als u zorg nodig heeft, wilt u er zeker van zijn dat u de juiste zorg krijgt. Naast de zorgverzekeringen breiden wij onze dienstverlening uit, door samen met u aan de slag te gaan met vitaliteit. Op dit moment zijn wij druk bezig, met de lancering van een hele nieuwe en leuke campagne, omtrent ''Gezondheid & Vitaliteit''. Een project in samenwerking met a.s.r. Vitality.

Onze eerste stap: Kom in beweging en word beloond!
Adviesgroep De Vogel gaat consumenten, ondernemers en bedrijven helpen in beweging te komen en te blijven. Mensen die bewegen, voelen zich fitter, energieker en blijer, zorgen voor meer productiviteit op de werkvloer en daarnaast voor minder verzuim.  En.... bedrijven met gezonde medewerkers zorgen voor meer succes en hebben een langere levensduur. 

Door in beweging te komen, kunnen via a.s.r. Vitality punten worden verdiend. Wekelijks, maandelijks én jaarlijks. Met deze punten spaart u voor interessante kortingen en cadeaubonnen, bij onder andere: Intersport, Etos en bol.com. Ook is het mogelijk een Apple Watch of Fitbit aan te schaffen via a.s.r. en deze in 24 maanden terug te verdienen door voldoende te bewegen in de vorm van bijvoorbeeld wandelen, hardlopen, fietsen en/of zwemmen. Bedrijven en ondernemers kunnen zelfs extra geld terug verdienen op de Zorg, Arbeidsongeschiktheids- en verzuimverzekering.

 
 

Zelf zijn wij alvast begonnen!

Consumenten, doe mee!

  • U gaat vaker bewegen
  • U houdt het makkelijker vol
  • Wordt fit en energiek

Ondernemers en werkgevers, doe mee!

  • Hogere arbeidsproductiviteit, betere sfeer en minder verzuim
  • Fitte en energieke medewerkers
  • Hulp bij het activeren van uw  bedrijf
  • Flinke besparing mogelijk op  AOV-en Verzuimverzekering

De Vogel Gezondheidsplan

Dit vitaliteitsprogramma is een onderdeel van het De Vogel Gezondheidsplan.

Bent u enthousiast geworden en wilt u aan de slag? 

Vul het contactformulier in of neem contact op met onze vitaliteitsexpert Daan Moerkerk 06 20 802 840 / daan@devogel.nl.

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.