Aanpassing verzekeringen (bedrijfsactiviteiten, uitlenen personeel)

Veranderingen bedrijfsactiviteiten

Zijn eventuele veranderingen in mijn bedrijfsactiviteiten automatisch gedekt op mijn lopende verzekeringen?
Nee. Dit is niet het geval. Denk hierbij aan de volgende situaties:

Verander je van bedrijfsactiviteiten, zoals:

 • Ga je als horecaondernemer ook maaltijden bezorgen?
 • Staat je pand leeg of krijgt je pand tijdelijk een andere bestemming?
 • Zet je je medewerkers in bij andere bedrijven (uitlenen/detacheren) ?
 • Leen je vrachtwagens of auto’s uit de komende tijd of zet je deze vervoersmiddelen in voor een ander doel?
 • Maak je bijvoorbeeld gebruik van andere leveranciers om je spullen toch in te kunnen blijven kopen? Dan is het verstandig om de goederentransportverzekering te checken.
 • Heb je veel meer of veel minder voorraden.

Neem bij veranderingen in bedrijfsactiviteiten direct contact op met onze medewerkers. Onze specialisten helpen u graag verder.

Leegstand pand
Diverse verzekeraars kennen uitsluitingsclausules bij twee maanden leegstand of 'niet gebruiken' van een bedrijfspand. Met de genoemde datum van 1 juni wordt dit voor een aantal ondernemers realiteit. Gaan verzekeraars coulant om met deze clausule op het moment dat bedrijven volledig thuis werken?

Verzekeraars kijken naar de omstandigheden van het geval. Ze beoordelen de situatie en betrekken hierbij uiteraard de polisvoorwaarden. Daarbij wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de huidige coronasituatie. Specifieke voorwaarden voor de beheersing van de risico’s blijven wel gelden, zoals bijvoorbeeld de verplichting het alarmsysteem te activeren, preventiemaatregelen te treffen, etc.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u gewoon iets kwijt? Wij staan voor u klaar. Onze vakspecialisten ondersteunen u waar zij kunnen en benutten alle mogelijkheden om u zo goed mogelijk te helpen.

 • Telefonisch

  0187-497111

 • Stuur ons een e-mail

  info@devogel.nl

 • WhatsApp

  06-46811305 (bedrijven)

 • Live chat

  Opent automatisch op onze website op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur. 

Wij hebben ernaar gestreefd deze informatie over de (mogelijke) gevolgen van het coronavirus zo goed mogelijk gecontroleerd te hebben op inhoud en actualiteit. Adviesgroep De Vogel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, die direct of indirect het gevolg is van eventuele onjuistheden die in deze informatie staan of als er problemen ontstaan door het (onjuist) gebruik van deze informatie.

Of vul het contact- vraagformulier in. Dan nemen wij contact met u op en/of beantwoorden uw vraag per e- mail.

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.