• Lid worden De Vogel Gezondheidsplan

  Klik hier

Blijf in beweging!

Kom in beweging en word beloond
Begin dit jaar is ons kantoor in samenwerking met a.s.r. Vitality  aangegaan. Deze samenwerking heeft tot doel om mensen te helpen bij het werken aan de gezondheid door meer te bewegen en hiervoor te belonen via het gezondheidsprogramma van a.s.r. Vitality. 

Dit is een een wetenschappelijk onderbouwd gezondheidsprogramma. Het online programma is gericht op positieve gedragsverandering en beloont je wanneer je meer beweegt en gezonder leeft.

Klik hier voor meer informatie.

Houd de algemene maatregelen in acht als rust, reinheid en regelmaat om je weerstand zo goed mogelijk op orde te houden:

 • Hygiëne, vooral goed je handen wassen
 • Gezonde voeding (tips www.voedingscentrum.nl)
 • Voldoende rust nemen
 • Beweging/sport

“Nederlanders blijf in beweging”
Ook in deze moeilijke tijd wordt er ook van diverse kanten geadviseerd in beweging te blijven. Blijven bewegen is goed voor de weerstand. Je hoeft niet als een gek te gaan sporten, maar dagelijks een wandeling of fietstochtje is zeer aan te raden. Doe dit niet in groepen maar individueel en houd voldoende afstand 1.5 meter van andere wandelaars, hardlopers en fietsers.

In een artikel in het AD van 17 maart drukken wetenschappers ons op het hart: “Nederlanders, blijf in beweging”.  De hoogleraren Erik Scherder, Leonard Hofstra en Eric van Gorp maken zich zorgen dat er te weinig Nederlanders bewegen. Een groot deel van Nederland zit thuis en werkt thuis. “Door stilzitten verslechtert je weerstand en dat is precies wat je nu niet wil”, legt Scherder uit in het AD “Ga de trap een paar keer extra op, of maak een wandeling”, zegt hij. Volgens Scherder hoef je jezelf niet af te beulen om dat te bereiken.  “Je hoeft niet buiten je grenzen te gaan, maar kom uit die stoel”.   Erik Scherder, Neuropsycholoog in het AD.

Klik hier voor het artikel.

Kortom: Zolang je in staat bent, blijf in beweging, maar doe dit wel individueel en niet in groepen en houd afstand.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij staan voor u klaar.

 • Telefonisch

  0187-497111

 • Stuur ons een e-mail

  info@devogel.nl

 • WhatsApp

  06-20802840 

 • Live chat

  Opent automatisch op onze website op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur.