• Man met een portemonnee in zijn hand gevuld met geld

Lenen: kies bewust

Geld lenen voor een verbouwing, auto, vakantie of andere leuke dingen. Misschien doet u dat al of bent u het binnenkort van plan. In beide gevallen is het de moeite waard om eens met ons te praten.

Een lening moet passen bij uw financiƫle situatie en dient te voldoen aan uw wensen. Indien u een lening via ons afsluit, kunnen wij u in ieder geval een zeer aantrekkelijk maandbedrag aanbieden met een lage rente. In de praktijk blijken veel lopende kredieten nog op een veel te hoge rente te staan waardoor u wellicht veel meer betaalt dan nodig is. Oversluiten van uw lening kan daarom zeer aantrekkelijk zijn.

Het kan vaak goedkoper!

70% van de mensen die een lening hebben lopen lenen tegen een te hoge rente. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende check van uw lopende lening. Wij doen dat graag voor u! Uiteraard kunt u uitgaan van een betrouwbaar advies voor een lening met goede duidelijke voorwaarden en geen extra verplichtingen.

Dus bel ons voor uw nieuwe lening of een vergelijk van uw huidige lening en bespaar mogelijk vele euro's. Ook kunt het contactformulier invullen.

De Vogel verzekering + financieel advies zal uw persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens zorgvuldig behandelen. Uw gegevens zullen uitsluitend worden verwerkt voor de beoordeling van uw kredietaanvraag. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Bij een offerteaanvraag worden uw gegevens getoetst bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel. Indien u het niet op prijs stelt om informatie over onze producten en diensten te ontvangen kunt u dit schriftelijk melden aan: De Vogel verzekeringen + financieel advies, Landbouwweg 1, 3241MV Middelharnis.