Vanaf nu is bewegen méér dan gezond.

Wanneer je actief bezig bent met je gezondheid, zit je lekkerder in je vel, voel je je gelukkiger en ben je productiever. Dat maakt het ook makkelijker om als ondernemer optimaal te presteren. Alleen heb je soms een duwtje in de rug nodig om iets vaker te bewegen. En daar is Fitr voor bedoeld: een fris initiatief dat jou support.

Aanmelden 

Waar kun je op rekenen bij Fitr?

  • Je profiteert van mooie kortingen en voordelen in de regio
  • Je ontvangt uitnodigingen voor leuke sport- wandel- en fietsevenementen en activiteiten in de regio 
  • Je verdient zelf een beloning als je (meer) beweegt via de a.s.r. Vitality app

Wat is a.s.r. Vitality?

Om bewegen te belonen, krijg je als Fitr-deelnemer toegang tot de a.s.r. Vitality app. Via de app verdien je punten door stappen te zetten of je hartslag te verhogen. En die punten kun je inwisselen voor de leukste week-, maand- en jaarbeloningen!  

Fitr support

Support en inspiratie vanuit Fitr

Wie kiest voor Fitr, kiest om meer te gaan bewegen en voor een actieve levensstijl. Dat levert je behalve gezondheid ook talloze voordelen op. Goed om te weten: het Fitr team van De Vogel staat in de startblokken voor al je vragen. Wij helpen je graag om op een leuke manier actief te blijven! We supporten en inspireren je in beweging te komen en te blijven. Zo nodigen we je uit voor diverse evenementen op het gebied van bewegen en gezondheid, ontvang je informatie over wandel- en fietsroutes en sportevenementen op Goeree-Overflakkee. 

Fitr beloont

Start met méér bewegen en verdien mooie cadeaus en premie cashback

Met Fitr krijg je toegang tot de a.s.r. Vitality app. Deze koppel je aan de activity tracker op je telefoon of smartwatch om je stappen en hartslag bij te houden. Je weekdoel is op maat gemaakt voor jouw situatie. Zo spaar je door te bewegen automatisch voor fantastische beloningen.

Wekelijks
Iedere week verdien je punten als je jouw weekdoel bereikt. Die punten wissel je in voor weekbeloningen.

Maandelijks
Heb je nog geen smartwatch of sporthorloge om je pols? Schaf er eentje aan via de a.s.r. Vitality app en start met bewegen! Je ontvangt maandelijks een cashback en na 2 jaar verdien je zelfs het volledige aankoopbedrag van een Apple Watch of Fitbit terug!

Jaarlijks
Al je behaalde punten tellen ook nog eens mee voor je jaarbeloning. Hoe meer punten je haalt, hoe hoger je Vitality Status. Genoeg bewogen in een jaar? Dan krijg je jaarlijks tot 8% premie cashback op je gekoppelde AOV-verzekering, bovenop al die andere kortingen.

Fitr verzekert

Iedereen kan 1 jaar lang kennis maken met de voordelen van Fitr. 
Smaakt de kennismaking naar meer? 

Koppel je zorg-of arbeidsongeschiktheidsverzekering
Bij Fitr heb je als ondernemer de mogelijkheid je zorg- of arbeidsongeschiktheidsverzekering van a.s.r. te koppelen om zo nog meer extra voordeel te verdienen.

Vragen? Neem contact op!

Bepaal zelf hoe je contact met ons opneemt.
Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur.  

Telefonisch

0187 497 111

Live chat

op onze website

Whatsapp

06 33028963