Kom samen in beweging met Fitr en houd je bedrijf en je medewerkers gezond!

Met Fitr geef je als werkgever jouw team een duwtje in de rug om meer te bewegen. Met dit initiatief helpen we bedrijven om medewerkers in beweging te laten komen en te blijven. Medewerkers worden beloond en worden fitter. En fittere medewerkers zijn gelukkiger, productiever en hebben minder ziekteverzuim.

Meer informatie  

Waar kun je op rekenen bij Fitr?

  • Je medewerkers worden uitgenodigd voor evenementen en activiteiten in de regio​
  • Je medewerkers ontvangen inspiratie om meer te bewegen  
  • Je medewerkers profiteren van mooie kortingen in de regio
  • Het organiseren van een sportieve kick-off voor jouw bedrijf
  • Een fitte starterskit voor iedere werknemer bij de kick-off
  • Je medewerkers nemen deel aan a.s.r. Vitality

Wat is a.s.r. Vitality?

Om bewegen te belonen, krijg je als Fitr-deelnemer toegang tot de a.s.r. Vitality app. Via de app verdien je punten door stappen te zetten of je hartslag te verhogen. En die punten kun je inwisselen voor de leukste week-, maand- en jaarbeloningen! 

Fitr support

Support en inspiratie vanuit Fitr

Wie kiest voor Fitr, kiest om meer te gaan bewegen en voor een actieve levensstijl. Dat levert je behalve gezondheid ook talloze voordelen op. Goed om te weten: het Fitr team van De Vogel staat in de startblokken voor al je vragen van jou en je team. Wij helpen je graag om op een leuke manier actief te blijven! We supporten en inspireren je in beweging te komen en te blijven. Zo nodigen we je uit voor diverse evenementen, bieden we onder andere gratis webinars aan over bewegen en gezondheid, informatie over wandel- en fietsroutes en sportevenementen op Goeree-Overflakkee.

Fitr beloont

Start met méér bewegen en verdien mooie cadeaus en premie cashback

Met Fitr krijgen jouw medewerkers toegang tot de a.s.r. Vitality app. Koppel de app eerst aan de activity tracker van een telefoon of smartwatch. Zo kun je stappen en hartslag bij te houden.  Elke week werk je aan een doel op maat – gemaakt voor jouw situatie. Kom in beweging en spaar automatisch voor fantastische beloningen.

Wekelijks
Niet iedereen heeft een smartwatch of sporthorloge. Hoeft ook niet, want via de a.s.r. Vitality app schaf je makkelijk een Apple Watch of Fitbit aan. Duur? Dat heb je zelf in de hand, want je ontvangt elke maand een cashback. Zo verdien je na 2 jaar het volledige aankoopbedrag terug!

Jaarlijks
Ten slotte tellen alle behaalde week- en maandpunten ook nog eens mee voor de jaarbeloning van het hele team. Hoe meer punten alle medewerkers samen halen, hoe hoger de Vitality Status van het bedrijf. Hoe hoog leggen jullie de lat? Dat is een leuk doel en hoe hoger de status, hoe meer cashback jij als werkgever krijgt op de personeelsverzekering bij a.s.r. of Loyalis. De korting kan oplopen tot 8% op de premie. Van dat bedrag kun je bijvoorbeeld een activiteit organiseren met het team, want uiteindelijk zijn fitte en gezonde medewerkers het belangrijkst.

  • Verdien wekelijks € 5,- aan cadeaukaarten van Bol.com, Zalando en meer
  • Verdien jaarlijks tot 8% premiekorting op je werkgeversverzekering
  • Koop een FitBit of Apple Watch via a.s.r. Vitality en verdien ‘m in 2 jaar terug

Fitr verzekert

Koppel je personeelsverzekering
Bij Fitr heb je als bedrijf de mogelijkheid je personeelsverzekering van a.s.r. te koppelen en samen nog meer extra voordeel te verdienen.

Interesse? Neem contact op met onze zorg-en inkomensadviseur Daan Moerkerk 06-20802840.

Vragen? Neem contact op!

Bepaal zelf hoe je contact met ons opneemt.
Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur.  

Telefonisch

0187 497 111

Live chat

op onze website

Whatsapp

06 49 21 9252

Facebook

Messenger