• Een vrouw zit aan een tafel met een notitieboekje en pen en wil iets opschrijven

    Over ons

    De Vogel biedt particulieren en bedrijven van Goeree en Overflakkee de zekerheid van passende financiële oplossingen tegen concurrerende prijzen.

Winnaar VVP Advies Award ‘’Beste advieskantoor van Nederland 2021’’.

In 2021 riep een vakjury De Vogel al uit tot het beste advieskantoor van de provincie Zuid-Holland, dat leverde een ticket op naar de halve finale. Uit alle provinciewinnaars verkoos de vakjury Boudesteijn Hypotheken en Verzekeringen (Genemuiden), Kok Advies (Amstelveen) en Adviesgroep De Vogel (Goeree-Overflakkee) tot de drie beste advieskantoren van Nederland. Deze financiële advieskantoren verdienden daarmee een plek in de landelijke finale. Tijdens een spectaculair online event koos het online publiek onlangs uiteindelijk Adviesgroep De Vogel als winnaar. Nu mag Adviesgroep De Vogel zich een jaar lang het ‘beste advieskantoor van Nederland’ noemen. Een mooie begin van het jubileumjaar, Adviesgroep De Vogel bestaat dit jaar namelijk 70 jaar.

De glunderende directeuren Jan Peter Robijn en Leon van den Nieuwendijk zijn trots. Robijn: “Zo’n eervolle onderscheiding is natuurlijk prachtig. De erkenning vanuit de verzekering- en hypotheekbranche, voor onze dienstverlening, ons ambacht als adviseur en onze drijf om te innoveren, is natuurlijk geweldig. Maar vooral ook de waardering en steun in de finale van onze klanten en samenwerkingspartners van Goeree-Overflakkee. Er is tijdens de finale massaal op ons kantoor gestemd. Dit allemaal en de leuke reacties en alle felicitaties vanuit de regio: het is overweldigend en hartverwarmend. Ik vond het in de aanloop naar de finale zo mooi om te zien dat de trots van het team groeide. Dat is nu bekroond. Wauw!” 

Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons kantoor!