Hypotheekadvies

  • Onafhankelijk hypotheekadvies op maat
  • Uw hypotheek met de beste voorwaarden
  • Advies door een deskundig adviseur
Afspraak maken

De Vogel Hypotheken

Een groot deel van ons inkomen gaat op aan maandelijkse woonlasten. Iedereen wil dat deze vaste lasten zo laag mogelijk zijn. Dit kan door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en de meest aantrekkelijke verzekeringen.

Adviesgroep de Vogel heeft voor u maar één goede hypotheek.

Begrijp ons goed: wij adviseren en sluiten meer verschillende hypotheken af dan wie dan ook. Nergens is het assortiment ruimer. Wat wij bedoelen te zeggen is: van al die verschillende hypotheken met lineaire kenmerken of juist niet, met spaar- en beleggingscomponenten of juist niet, met levensverzekering of juist niet, met rentevastperiodes of juist niet, met versnelde of vertraagde aflossing of juist niet: van al die hypotheekvormen is er maar één voor u de juiste. En Adviesgroep de Vogel helpt u om die ene te vinden. De meeste varianten zitten in de hoofden van onze adviseurs, die dag-in dag-uit met deze materie bezig zijn. En anders kunnen we ze altijd wel vinden in onze moderne analyse software die meer dan honderd verschillende hypotheekmogelijkheden kan vergelijken. Zo weet u zeker dat er geen enkele mogelijkheid over het hoofd wordt gezien.

Adviesgroep de Vogel: onafhankelijk. Maar dan ook écht!

Het eigen huis is voor de meeste mensen de duurste aanschaf van hun leven, en dan is het prettig om te weten dat de hypotheekadviseur niet gedreven wordt door eigenbelang. Welnu, weest u gerust: het maakt onze adviseurs niets uit welke hypotheek ze aanbevelen, als hij voor u maar de beste is. Ze verdienen niet aan de ene vorm meer dan de ander, ze krijgen niet van de ene bank of verzekeraar meer provisie dan van de ander, ze hebben geen voor u onzichtbare deals gemaakt. Ze werken niet voor de bank , maar voor u. Ze zijn daardoor écht onafhankelijk in hun adviezen. En dat is na een aantal recente schandalen in de financiële wereld een hele geruststelling.

Adviesgroep de Vogel: nu en straks.

En er is meer.
Een hypotheek loopt meestal 25, 30 jaar. In de tijd kan er heel wat veranderen in uw situatie, uw gezin, uw prioriteiten. Grote kans dus dat wat nú de beste keuze is dat straks niet meer is... ook dan staan de adviseurs van De Vogel voor u klaar, om de hypotheek zo voordelig mogelijk om te bouwen naar de nieuwe eisen. Bij een 'levenslang' product hoort immers 'levenslang' advies en steun. Althans, dat is hoe wij er tegenaan kijken.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.