Stap óók over op  fitr van Adviesgroep De Vogel

Soms heb je een duwtje in de rug nodig om meer te bewegen. Dat duwtje is fitr, een uniek initiatief dat bewegen beloont. Je bent actief bezig met je gezondheid, gaat lekkerder in je vel zitten en hebt (als het goed is) minder zorg nodig. Daarom krijg je met fitr niet alleen een gezondere lifestyle, maar ook premiekorting en allerlei andere voordelen! (Je kunt fitr 1 jaar zonder verzekering afsluiten). 

Lees meer Vraag offerte aan

Onze fitr filosofie

Bij De Vogel zijn we al meer dan een halve eeuw in beweging voor onze klanten. Als betrokken, regionaal advieskantoor zorgen wij graag goed voor de mensen die ons hun vertrouwen geven. Als zij blij zijn, zijn wij dat ook. Daarom geloven wij in de kracht van fitr. Met dit actieve zorgpakket willen we onze klanten stimuleren om in beweging te komen en te ontdekken hoe fijn het is om je fit te voelen. Want fitte mensen zijn bewezen gezonder, gelukkiger en productiever, en hebben dus minder te maken met zorg en verzuim. Wanneer ga jij bewegen met fitr

fitr verzekert

Een scherpe zorgpremie en extra voordeel bij gezonde keuzes

Als je verzekerd bent bij fitr heb je een ruime keuze uit alle zorgverzekeringen van Ditzo en De Amersfoortse (beiden onderdeel van verzekeraar a.s.r.). Je hebt altijd een vrije keuze in ziekenhuis en huisarts. En je krijgt korting op tal van gezonde producten op het gebied van bijvoorbeeld voeding, bewegen en slaap. 

Ditzo Zorg

 • Profiteer van de laagste premie 
 • Keuze uit 3 aanvullende verzekeringen 
 • Vrije zorgkeuze voor ziekenhuis en huisarts 
 • Gratis Pechvogelhulp voor Fysio en Tand  na een ongeval
 • Digitaal gemak, je regelt alles online
 • Overzicht aanvullende verzekeringen

Basisverzekering

Eigen Risico € 385 ,- € 885,-
Goede keuze (natura) € 109,85  € 92,35 
Vrije zorgkeuze € 119,95  € 99,95 
Fitr beloont & support 
(inclusief a.s.r. Vitality)
€ 4,95  € 4,95 

De Amersfoortse verzekeringen

 • Profiteer van de lage premie door collectiviteitskorting
 • Keuze uit 3 extra uitgebreide aanvullende verzekeringen
 • Vrije zorgkeuze voor ziekenhuis en huisarts
 • Bij Doorgaan module Gratis Pechvogelhulp Fysio en Tand 
 • Persoonlijk gemak en advies 
 • Overzicht aanvullende verzekeringen

Basisverzekering

Eigen Risico € 385,- € 885,-
Ruime keuze (natura) € 120,60  € 95,60 
Vrije zorgkeuze € 140,55  € 115,55 
Fitr beloont & support
(inclusief a.s.r. Vitality)
€ 4,95  € 4,95 

fitr beloont

Start met méér bewegen en verdien mooie cadeaus en premie cashback

Als fitr verzekerde krijg je toegang tot de a.s.r. Vitality app. Deze koppel je aan de activity tracker op je telefoon of smartwatch om je stappen en hartslag bij te houden. Zo spaar je door te bewegen automatisch voor fantastische beloningen.

Weekbeloningen
Iedere week verdien je punten wanneer je je weekdoel hebt behaald. Deze wissel je in voor weekbeloningen, zoals giftcards voor bijvoorbeeld Bol.com, Etos, Zalando of Intersport.

Maandbeloningen
Heb je nog geen smartwatch of sporthorloge? Koop dan een Apple Watch of Fitbit via de a.s.r. Vitality app en start met bewegen! Je ontvangt dan maandelijks cashback en kunt zo na 2 jaar zelfs het volledige aankoopbedrag terugverdienen!

Jaarbeloning
Al je behaalde punten tellen ook nog eens mee voor je jaarbeloning. Heb je in een jaar genoeg bewogen, dan krijg je jaarlijks tot 20% premie cashback op je aanvullende zorgverzekering!

 • Verdien maandelijks € 20 aan cadeaukaarten van o.a. bol.com en Zalando
 • Verdien jaarlijks tot 5 maanden cashback op je aanvullende verzekering
 • Koop een FitBit of Apple Watch via a.s.r. Vitality en verdien deze in 2 jaar terug

fitr support

Vertrouwd advies, ondersteuning en extra’s van De Vogel

Wanneer je kiest voor fitr, kies je ook voor een vertrouwd adviseur in je eigen regio. Het zorg- en vitaliteitsteam van De Vogel staat klaar voor al je vragen over je zorgverzekering en helpt je graag om op een leuke manier actief te blijven. Zo bieden we gratis webinars aan over bewegen en gezondheid, en informatie over wandel- en fietsroutes en sportevenementen op Goeree-Overflakkee.

Stap nú over voor nog méér voordeel!

Overstappen is heel eenvoudig: wij regelen alles voor je! En als je dit jaar nog kiest voor fitr, ontvang je direct je eerste weekbeloning t.w.v. € 5,- én krijg je a.s.r. Vitality de eerste 4 maanden gratis! Laat je gegevens achter of neem direct contact op voor een persoonlijke offerte.

Vraag offerte aan

Regel je het toch liever zelf? Dat kan. Stap hier over naar Ditzo, en hier naar De Amersfoortse. Wil je wel gebruik van de kennis van de zorgspecialisten van De Vogel? Stuur een kopie van je nieuwe polis naar zorg@devogel.nl zodat wij je kunnen toevoegen als lid van fitr. Je krijgt dan direct je eerste weekbeloning! 

Vragen? Neem contact op!

Bepaal zelf hoe u contact met ons opneemt.
Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur.  

Telefonisch

0187 497 111

Live chat

op onze website

Whatsapp

06 49 21 9252

Facebook

Messenger