Actueel

Nieuwe editie online magazine Vakantiegevoel

17-07-2018

Gaat u op vakantie deze zomer? Laat u zich dan zeker inspireren door ons online magazine Vakantiegevoel vol handige tips over geld en verzekeringen voor een zorgeloze vakantie.

Nieuwbouwwoning steeds vaker bij opbod verkocht

12-07-2018

Als gevolg van de krapte op de woningmarkt worden worden nu ook nieuwbouwwoningen steeds vaker verkocht aan de hoogste bieder.

Op vakantie? Vergeet uw groene kaart niet!

10-07-2018

Gaat u op vakantie met de auto? Zorg dan dat u een groene kaart bij zich heeft. Op het schadeformulier vult u, aan de hand van uw groene kaart en die van de andere partij, de gegevens in die op de kaart staan.

Vakantie: diefstal voorkomen is beter dan genezen!

06-07-2018

Vakantie moet natuurlijk een periode zijn van onbezorgdheid en plezier. Helaas worden vakantiegangers regelmatig slachtoffer van criminaliteit. Door dieven en zakkenrollers in het buitenland, of door inbrekers die tijdens hun afwezigheid het huis leeghalen.

Zorgverzekeringsbewijs in het buitenland

04-07-2018

Heeft u medische zorg nodig in het buitenland dan vraagt de zorgverlener naar een bewijs dat u een zorgverzekering heeft. Er zijn verschillende soorten verzekeringsbewijzen. Bekijk het overzicht van in welk land u welk verzekeringsbewijs nodig heeft.

Zomerborrel werkt verbindend

28-06-2018

Donderdag 21 juni leek het of heel ‘ondernemend Goeree-Overflakkee’ aanwezig was op het Vingerling. Met deze constatering zullen we niet ver van de waarheid af zitten, want het terras en de straat voor Brasserie ’t Vingerling was overvol.

Aflossende huiseigenaren gedupeerd door te hoge boeterente

28-06-2018

Veel Nederlandse hypotheekverstrekkers brengen een te hoge boete in rekening aan huiseigenaren die vervroegd aflossen. De AFM wil dat banken de fouten snel herstellen.

Stijging huizenprijzen voordelig voor jouw hypotheek?

21-06-2018

De prijzen van koopwoningen zijn in mei gestegen met 9%. Volgens het CBS en het Kadaster zijn de prijzen nu gestegen tot het hoogste niveau ooit. Maar kunt u als woningbezitter ook profiteren van deze stijging zonder uw huis te verkopen?

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

20-06-2018

Om bedrijven te helpen met het beperken van de cyberrisico’s, organiseerde Adviesgroep De Vogel dinsdag 12 juni een Cyber Kennissessie.

Gros Nederlanders legt uitvaartwensen niet vast

07-06-2018

70% van de Nederlanders heeft zijn of haar uitvaartwensen niet vastgelegd. Hierdoor kunnen nabestaanden voor moeilijke keuzes komen te staan tijdens een toch al verdrietige periode.

‘AOW-leeftijd hoeft pas in 2026 naar 67 jaar’

05-06-2018

Omdat de levensverwachting van 65-jarigen minder hard stijgt dan verwacht, kan de verhoging van de AOW-leeftijd worden uitgesteld.

Verzekeringspremies omhoog in gemeenten met veel waterschade

24-05-2018

Verzekeraars overwegen de premie van schadeverzekeringen te verhogen voor inwoners van gemeenten die weinig ondernemen tegen wateroverlast.

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

0187 - 497 111
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.