• Auto's rijden op een weg met links en rechts daarvan water

    Actueel

    Bekijk al het actuele nieuws en blijf up to date
    met de nieuwe ontwikkelingen binnen het verzekeren.

Actueel

De Vogel Nieuwbouwcafé op 11 en 13 april

Algemeen
11-04-2024

Op Goeree-Overflakkee zijn momenteel veel nieuwbouwprojecten in ontwikkeling. De Vogel verzekeringen + financieel advies organiseert donderdag 11 en zaterdag 13 april een vrije inloop voor informatie en financieel advies voor de verschillende nieuwbouwprojecten op Goeree-Overflakkee. Tijdens het De Vogel Nieuwbouwcafé zijn er ook partners aanwezig die betrokken zijn bij de nieuwbouwprojecten.

Cybercrime? Dat overkomt ons niet

Zakelijk
10-04-2024

Mkb-ondernemers onderschatten nog steeds de kans op een cyberaanval door te denken dat hun bedrijf niet interessant genoeg is en dat antivirussoftware voldoende bescherming biedt. Criminelen richten zich echter steeds meer op kleine bedrijven omdat ze gemakkelijker te hacken zijn. Dit onderstreept het belang voor alle bedrijven om zich bewust te zijn van cyberdreigingen en passende maatregelen te nemen ter bescherming.

Zijn mijn tuinspullen verzekerd?

Particulier
09-04-2024

In de zomermaanden komt de tuin tot leven, maar hoe zit het met de verzekering van al die waardevolle spullen die buiten worden gebruikt?

Kentekenplicht voor bijzondere bromfietsen vanaf 1 juli 2024

Particulier
09-04-2024

Vanaf 1 juli 2024 moeten alle bijzondere bromfietsen voorzien zijn van een kenteken. Dit geldt voor specifieke bromfietsen die niet voldoen aan de reguliere bromfietskenmerken.

Impact van schade op schadevrije jaren

Algemeen
09-04-2024

Schadevrije jaren leveren over het algemeen een mooie korting op de autoverzekering op. Na een schade die de verzekeraar vergoedt, valt u terug in het aantal schadevrije jaren en krijgt u een (soms forse) premieverhoging voor uw kiezen. Verzekerden beklagen zich daar regelmatig over, vooral als de oorzaak van de schade niet bij hen ligt, maar bij een ander.

Ken uw bedrijfsrisico’s en laat u adviseren

Zakelijk
09-04-2024

Mkb-bedrijven in Nederland onderkennen vaak wel dat er bedrijfsrisico’s zijn. Maar dat wil nog niet zeggen dat ze maatregelen treffen om de risico’s te beperken en de impact van een schade te verminderen. Jammer, want goed ondernemerschap hangt ook af van goed risicomanagement.

7 veelgestelde vragen over de zakelijke autoverzekering

Zakelijk
09-04-2024

Een autoverzekering voor zakelijk gebruik verschilt van de variant voor particulieren. Zo ligt de premie doorgaans hoger. Dat is te verklaren, er worden bedrijfsmatig gemiddeld meer kilometers gemaakt. Met de juiste autoverzekering beperkt u het risico op financiële problemen. Wat valt er precies onder de zakelijke autoverzekering en waar let u op bij het afsluiten? 

Belangrijke data voor ondernemers

Zakelijk
09-04-2024

Als u een bedrijft runt, is uw agenda al snel vol. En dan moet u ook nog eens letten op 'verplichte' momenten. Bijvoorbeeld wanneer u de aangifte btw moet indienen, tot wanneer u een regeling kunt aanvragen. Deze ondernemerskalender met belangrijke data helpt daarbij.

Wateroverlast: wat kunt u zelf doen?

Particulier
08-04-2024

Hoewel er geen records zijn gevestigd, waren de eerste drie maanden van 2024 behoorlijk nat. Ook in de eerste week van april is er heel wat regen gevallen. Dat leidt op veel plekken in Nederland tot wateroverlast. Met alle schade van dien.

Aantal geslaagde inbraken blijft stijgen

Particulier
05-04-2024

Inbrekers zijn steeds succesvoller. Vorig jaar slaagde meer dan driekwart van alle pogingen tot inbraak. De provincie Groningen spant de kroon met een percentage van 82. Ook in Friesland en Overijssel lukte relatief veel inbraken.

Het is weer tijd voor zomerbanden!

Particulier
04-04-2024

Nu het weer lente is, is het tijd om uw winterbanden te vervangen door zomerbanden. Vanaf 7º Celsius hebben ze enkele belangrijke voordelen: ze zorgen voor een kortere remweg en slijten minder hard.

Ondanks beperkt aanbod Open Huizen Dag een succes

Particulier
28-03-2024

De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) organiseerde op zaterdag 6 april opnieuw de Open Huizen Dag. Potentiële huizenkopers konden geheel vrijblijvend en zonder afspraak huizen bezichtigen van verkopers die meededen.

Pagina's