Over ons

Adviesgroep De Vogel

Adviesgroep De Vogel biedt alle particulieren en bedrijven van Goeree en Overflakkee de zekerheid van passende financiële oplossingen tegen concurrerende prijzen: van de eenvoudigste bromfietsverzekering tot de meest complexe oudedagsvoorziening, woningfinanciering of bedrijfsadvies. Dankzij een zeer ruim assortiment, een fors aantal gespecialiseerde adviseurs, een 100% onafhankelijke opstelling en een unieke betrokkenheid bij onze eilandgemeenschap is Adviesgroep De Vogel bij uitstek toegerust om u te begeleiden op de belangrijkste momenten van uw financiële leven.

Wat Adviesgroep De Vogel anders maakt

De moderne mens, zelfs als hij (m/v) avontuurlijk is ingesteld, heeft behoefte aan zekerheid. De zekerheid dat zijn bezittingen beschermd zijn tegen gevaren van buitenaf, bijvoorbeeld. En de zekerheid dat zijn oude dag goed verzorgd zal zijn. Dan is er nog de zekerheid dat tegenslag in economie, werkgelegenheid of gezondheid kan worden bestreden. Het verkrijgen van zulke zekerheid kost geld: soms véél geld. Daarom doet men er goed aan de juiste zakenpartner met enige zorg te kiezen, want een beslissing nu kan nog over vele jaren zijn schaduw vooruit werpen...

Adviesgroep De Vogel: vier voordelen.

Adviesgroep De Vogel ziet zich al drie generaties lang als de meest geschikte financiële partner voor de bevolking en het bedrijfsleven van Goeree en Overflakkee. Waarom?

Adviesgroep De Vogel: juist nu.

Deze voordelen bieden we al meer dan een halve eeuw. Maar ze zijn nu krachtiger dan ooit, in een tijd waarin bankreuzen wereldwijd wankelen en vertrouwensposities van machthebbers steeds vaker worden misbruikt. Adviesgroep De Vogel is er voor u. En niet andersom. Dat is de grootste zekerheid die wij u kunnen bieden.