Heel Goeree-Overflakkee Bakt 2022

Bakkers op Goeree-Overflakkee ook dit jaar weer klaar?… bakken maar!

Zorgen voor elkaar door samen iets leuks te doen en de ouderen en zorgverleners op Goeree-Overflakkee in het zonnetje zetten. Dat zijn de doelen van Heel Goeree-Overflakkee Bakt. Dankzij een recordaantal van 400 thuisbakkers konden vorig jaar ongeveer 4.000 ouderen en zorgverleners op het eiland worden verrast met een lekkere traktatie bij de koffie: een zelfgebakken stuk appeltaart. 

De actie “Heel Goeree-Overflakkee Bakt”  werd eind 2014 gelanceerd. Adviesgroep De Vogel wilde samen met anderen aandacht vragen en iets leuks doen voor de ouderen in de regio. Daar is dit initiatief uit ontstaan. Door het enthousiasme waarmee mensen en bedrijven aan de slag zijn gegaan is  de taartenbakactie een ongekend succes en een traditie geworden!

Hoe werkt het? Samen aan de bak voor onze ouderen

  • Doe mee en meld je aan! Je ontvangt een gratis pakketje voor het bakken van een appeltaart. Het recept en de ingrediënten voor het bakken van de appeltaart kun je ophalen bij ons kantoor in Ouddorp of Middelharnis.
  • Ga aan de slag en bak (samen)  een appeltaart.
  • Lever de taart in en wij zorgen ervoor dat de appeltaarten worden afgeleverd bij CuraMare, Sjaloom Zorg en de Zuidwester. Of breng de appeltaart bij een oudere in jouw eigen buurt.

* actievoorwaarde: om zoveel mogelijk deelnemers de kans te geven om mee te doen is het aantal gratis appeltaartpakketjes maximaal 1 appeltaart per huishouden.

Adviesgroep De Vogel is initiatiefnemer van Heel Goeree-Overflakkee bakt, in samenwerking met Jumbo Sperling Ouddorp. Daarnaast zijn er nog meer ondernemers op Goeree-Overflakkee die graag een steentje bijdragen. Kranse Printwrx verzorgt het benodigde drukwerk, Dink heeft de opmaak van de uitingen gemaakt en Verpak De Jong zorgt voor de gebaksdoos.

Inschrijven 22 november tot 7 december 
Inschrijven kan vanaf  dinsdag 22 november tot woensdag 7 december.

Bakpakketje ophalen op dinsdag 13 en woensdag 14 december
Het tasje met de ingrediënten kun je na aanmelden ophalen op dinsdag 13 en woensdag 14 december bij een van onze kantoren in Middelharnis op Ouddorp. Bij inschrijving kun je een kantoor kiezen. 

Inleveren appeltaart: donderdag 15 en vrijdag 16 december bij kantoor Adviesgroep De Vogel in Middelharnis of Ouddorp
De taart kan worden ingeleverd bij een van onze kantoren. Dit kan op donderdag 15 en vrijdag 16 december. LET OP: voor 12:00 uur. De appeltaart mag ook zelf bij een oudere in de buurt worden gebracht. Vermeld dit bij de inschrijving.

  • Adviesgroep De Vogel - Oostdijk 1, 3241CN Middelharnis
  • Adviesgroep De Vogel - Diependorst 168, 3253 VC Ouddorp

Vervolgens zorgen wij dat de appeltaarten worden afgeleverd bij CuraMare, Sjaloom Zorg en Zuidwester.  

Inschrijven Heel Goeree-Overflakkee Bakt

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Social media

Deel de foto’s van het bakken van de appeltaart op Instagram of Twitter met de hashtag #heelgobakt.

Plaats een foto op de Facebookpagina en maak kans op een leuke prijs, die inspireert om nog meer lekkere dingen te bakken.

De taart kan op donderdag 15 en vrijdag 16 december worden ingeleverd bij een van de kantoren van Adviesgroep De Vogel in Middelharnis of Ouddorp.