Heel Goeree-Overflakkee Bakt 2021

Voor onze ouderen op Goeree-Overflakkee: Bakkers op Goeree-Overflakkee ook dit jaar weer klaar?… bakken maar!

Zorgen voor elkaar door samen iets leuks te doen voor een ander en de ouderen en zorgverleners op Goeree-Overflakkee in het zonnetje zetten en klein steuntje in de rug te geven. Dat zijn de doelen van Heel Goeree-Overflakkee Bakt. Dankzij een recordaantal van 360 thuisbakkers konden vorig jaar ongeveer 3.500 ouderen en zorgverleners op het eiland worden verrast met een lekkere traktatie bij de koffie: een zelfgebakken stuk appeltaart. 

De actie “Heel Goeree-Overflakkee Bakt”  werd eind 2014 gelanceerd. Adviesgroep De Vogel wilde samen met anderen aandacht vragen en iets leuks doen voor de ouderen in de regio. Daar is dit initiatief uit ontstaan. Door het enthousiasme waarmee mensen en bedrijven aan de slag zijn gegaan is  de taartenbakactie een ongekend succes en een traditie geworden! Vorig jaar hebben wij samen met alle thuisbakkers naast de ouderen ook de  zorgverleners kunnen trakteren.

Hoe werkt het? Samen aan de bak voor onze ouderen

  • Doe mee en meld u aan! U ontvangt een gratis pakketje voor het bakken van een appeltaart. Het recept en de ingrediënten voor het bakken van de appeltaart worden bij u thuis bezorgd. *
  • Ga aan de slag en bak (samen)  een appeltaart.
  • Lever de taart in en wij zorgen ervoor dat de appeltaarten worden afgeleverd bij Curamare, Sjaloom Zorg en de Zuidwester. Of breng de appeltaart bij een oudere in uw eigen buurt.

* actievoorwaarde: om zoveel mogelijk deelnemers de kans te geven om mee te doen is het aantal gratis appeltaartpakketjes maximaal 1 appeltaart per huishouden.

Adviesgroep De Vogel is initiatiefnemer van Heel Goeree-Overflakkee bakt, in samenwerking met Albert Heijn Ouddorp. Daarnaast zijn er nog meer ondernemers op Goeree-Overflakkee die graag een steentje bijdragen. Kranse Printwrx verzorgt het benodigde drukwerk, Dink heeft de opmaak van de uitingen gemaakt en Verpak De Jong zorgt voor de gebaksdoos.

Inschrijven woensdag 17 november t/m woensdag 1 december
Hieronder kunt u zich inschrijven voor Heel Goeree-Overflakkee Bakt. Inschrijven is mogelijk vanaf woensdag 17 november t/m woensdag 1 december. 

Bakpakketje wordt thuis bezorgd op: maandag 6, dinsdag 7 december of woensdag 8 december
Het tasje met de ingrediënten wordt bij deelname thuis bezorgd op maandag 6, dinsdag 7 december of woensdag 8 december. Deze wordt aan de deur gehangen. Bij de inschrijving vragen wij om adresgegevens zodat wij weten waar het bakpakket geleverd moet worden. 

Inleveren appeltaart: donderdag 9, vrijdag 10 december bij Jouw Marktraam in Ouddorp en kantoor Adviesgroep De Vogel in Middelharnis
De taart kan worden ingeleverd bij Jouw Marktkraam in Ouddorp en bij het kantoor van Adviesgroep De Vogel in Middelharnis . Dit kan op donderdag 9 en vrijdag 10 december. LET OP: voor 12:00 uur. De appeltaart mag ook zelf bij een oudere in de buurt worden gebracht. Vermeld dit bij de inschrijving.

  • Jouw Marktkraam Ouddorp - Molenblok 6-8, 3253 AL Ouddorp 
  • Adviesgroep De Vogel - Oostdijk 1, 3241CN Middelharnis

Vervolgens zorgen wij dat de appeltaarten worden afgeleverd bij Curamare, Sjaloom Zorg en de Zuidwester.  

Inschrijven voor Heel Goeree-Overflakkee Bakt

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

De volgende maatregelen zijn getroffen om het zo ''corona proof'' mogelijk te organiseren:

  • Pakketjes kunnen niet worden opgehaald, maar worden bij u thuis bezorgd en aan de deur gehangen.
  • Appeltaarten kunnen ALLEEN worden ingeleverd bij de locatie van Jouw Marktkraam in Ouddorp het kantoor van De Vogel in Middelharnis
  • Appeltaarten worden door ons op 1 centraal punt bij CuraMare, Sjaloom Zorg en Zuidwester afgeleverd. Zij regelen zelf op een veilige wijze de logistiek en verdeling.

Mocht u de appeltaart zelf bezorgen bij een oudere bij in de buurt. Volg de corona richtlijnen.

Social media

Deel de foto’s van het bakken van de appeltaart op Instagram of Twitter met de hashtag #heelgobakt.

Plaats een foto op de Facebookpagina en maak kans op een leuke prijs, die inspireert om nog meer lekkere dingen te bakken.

De taart kan op donderdag 9 en vrijdag 10 december worden ingeleverd bij Jouw Marktkraam in Ouddorp en het kantoor van Adviesgroep De Vogel in Middelharnis