De Vogel beschermt: Risicobeheer bij Paardensportcentrum De Dijkgraaf

Bij Paardensportcentrum De Dijkgraaf staat de liefde voor paarden centraal. Dit veelzijdige centrum, geleid door Edwin en Anne, biedt niet alleen onderdak aan paardenliefhebbers. Het omvat ook meer dan 10 hectare aan weelderige ruimte voor ruiters en hun trouwe viervoeters. In 2020 hebben Edwin en Anne het paardensportcentrum gekocht. Vandaag de dag bestaat het team naast hen uit een bedrijfsleidster, parttimers en veel vrijwilligers.

Nieuws
Datum: 10-07-2024

Anne, eigenaresse van De Dijkgraaf, legt uit: "We streven ernaar om een complete ervaring te bieden voor zowel ruiters als paarden. We bieden diverse lessen aan, beschikken over hoogwaardige pensionfaciliteiten, deskundige paardenverzorging en training. Daarnaast hebben we opfokmogelijkheden voor veulens en een uitgebreide ruitersportwinkel. Het verzekeren van ons paardensportcentrum is essentieel om onze activiteiten en bezittingen te beschermen tegen verschillende risico’s. Daarom werken we samen met De Vogel."

Op maat gemaakte verzekeringsoplossingen
Bij De Vogel begrijpen we de unieke behoeften van een paardensportcentrum als De Dijkgraaf. Wij bieden op maat gemaakte verzekeringsoplossingen die nauwkeurig worden afgestemd op de specifieke activiteiten, faciliteiten en risico's van het paardensportcentrum. Ton is nauw betrokken bij de verzekeringen die voldoen aan de unieke behoeften van De Dijkgraaf.

"Ik ga regelmatig bij Edwin en Anne langs om de verzekeringspolis door te nemen en aan te passen waar nodig. Op die manier zorgen we ervoor dat De Dijkgraaf altijd goed verzekerd is. Het is belangrijk dat Edwin en Anne ons op de hoogte houden van eventuele veranderingen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat ze geen onnodige risico's lopen," vertelt Ton. "Dit proces verloopt altijd soepel en efficiënt."

Een vertrouwde partner
Anne vervolgt: "We hebben verschillende incidenten meegemaakt, zoals schade door een storm die ons plafond beschadigde, of wanneer iemand van zijn paard viel. In zulke gevallen melden we de schade direct bij Ton, en indien nodig komt hij meteen naar ons Paardencentrum. We houden de communicatielijnen kort, wat ik erg prettig vind. Het is belangrijk dat je je adviseur vertrouwt, en bij De Vogel hebben we dat vertrouwen zeker. Goed opvolgen en snel handelen maken echt het verschil. Met een glimlach voegt ze eraan toe: "Ik zou De Vogel absoluut aanraden aan anderen. Ik ben enorm tevreden over de samenwerking!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.