De Vogel Nieuwbouwcafé op 11 en 13 april

Op Goeree-Overflakkee zijn momenteel veel nieuwbouwprojecten in ontwikkeling. De Vogel verzekeringen + financieel advies organiseert donderdag 11 en zaterdag 13 april een vrije inloop voor informatie en financieel advies voor de verschillende nieuwbouwprojecten op Goeree-Overflakkee. Tijdens het De Vogel Nieuwbouwcafé zijn er ook partners aanwezig die betrokken zijn bij de nieuwbouwprojecten.

Nieuws
Datum: 11-04-2024

Wanneer?
Wees welkom in het De Vogel Nieuwbouwcafé:

  • Donderdag 11 april van 18:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag 13 april van 10:00 tot 13:00 uur
  • Locatie: Landbouwweg 1, 3241 MV Middelharnis

Loop binnen en laat je informeren
Onze hypotheekadviseurs staan paraat om al jouw vragen te beantwoorden over financieringsmogelijkheden en het aankoopproces van een nieuwbouwwoning. Daarnaast zijn er partners aanwezig die betrokken zijn bij diverse nieuwbouwprojecten op het eiland.

Ontdek de projecten
Tijdens deze momenten kun je vrij inlopen voor persoonlijk advies. Daarnaast zijn er partners aanwezig die betrokken zijn bij diverse nieuwbouwprojecten op het eiland. 

Kom langs en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw woondromen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je vragen te beantwoorden.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.