Educatieve gastlessen tijdens de ''Week van het Geld''

Afgelopen week beleefden basisschoolleerlingen op Goeree-Overflakkee een leerzame ervaring tijdens de 'Week van het geld'. Een initiatief om kinderen op een speelse manier financiële vaardigheden bij te brengen. Door medewerkers van De Vogel verzekeringen + financieel advies en verzekeraar a.s.r. werden interactieve gastlessen gegeven op basisscholen in Sommelsdijk en Ouddorp.

Nieuws
Datum: 19-03-2024

Fix je Risk
Eén van de hoogtepunten was het interactieve spel 'Fix je Risk', waarbij leerlingen leerden over verschillende soorten risico's en hoe deze verzekerd kunnen worden.
Voorafgaand kregen de leerlingen uitleg over onderwerpen zoals premiebetaling, risico's nemen en de kans op onverwachte gebeurtenissen. Iedereen deed enthousiast mee en de leerlingen hebben veel geleerd over het belang van verzekeringen. Na afloop ontvingen ze een diploma als herinnering aan deze waardevolle ochtend!

Financiële bewustwording onder jongeren
De samenwerking tussen De Vogel en a.s.r. tijdens de 'Week van het geld' toont de betrokkenheid van het bedrijfsleven bij het stimuleren van financiële bewustwording onder jongeren. Samen dragen zij bij aan een toekomst waarin jongeren zelfbewust en verantwoordelijk zijn als het om geld gaat.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.