Succesvolle tiende editie Fitr bedrijven volleybaltoernooi

Afgelopen vrijdagavond vond de tiende editie van het Fitr bedrijven volleybaltoernooi plaats in recreatiecentrum De Staver. Collega’s van verschillende lokale bedrijven en organisaties kwamen samen voor een avond vol sportiviteit en teamwork. Met een recordaantal van 30 teams was het toernooi wederom een groot succes.

Nieuws
Datum: 19-03-2024

Twee niveaus
In twee verschillende niveaus konden deelnemers meedoen aan het toernooi: hoog en laag. Er werden leuke en spannende wedstrijden gespeeld. In de hoge poule won Soof Catering de felbegeerde beker, terwijl De Vosseyballers, Gemeente Goeree-Overflakkee, WALO, Credis en Blusgroep Olympia de overwinning behaalden in de lage poule.

Sportieve avond met collega’s
Het toernooi blijft een geweldige gelegenheid om collega's buiten werktijd samen te brengen en samen een sportieve avond te beleven. Met dank aan de deelnemende teams kijken Volleybalclub Intermezzo en de toernooisponsor De Vogel verzekeringen en financieel advies terug op een geslaagde avond vol plezier en competitie.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.