Welkom bij Adviesgroep De Vogel

Rien de Vries Verzekeringen, Hypotheken & Financiële Planning en Adviesgroep De Vogel: beiden gedreven in het adviesvak
Soms kom je samenwerkingen tegen die goed bij elkaar aansluiten. Zo ook bij Rien de Vries en Adviesgroep De Vogel. Naast het aanbieden van dezelfde diensten, vinden zij elkaar vooral op het gebied van klantbediening.

Rien de Vries onderdeel van Adviesgroep De Vogel
Al vele jaren is Rien de Vries actief op het gebied van het adviseren van particulieren, zzp’ers en het MKB op het gebied van verzekeringen, hypotheken, voorzieningen bij arbeidsongeschiktheid en inkomen voor later. 1 januari 2021 is Rien de Vries onderdeel geworden van Adviesgroep De Vogel.

Rien vindt het fijn om vanuit De Vogel zijn bijdrage te kunnen leveren aan een prachtige samenwerking en de medewerkers van De Vogel voor de klantenportefeuille van Rien. Voor de klanten en Rien zelf is dit een mooie oplossing, zeker ook richting de toekomst.

Over Rien de Vries
De carrière van Rien de Vries startte in 1985 bij AMEV en kreeg vervolg bij Assurantiekantoor Tamboer  (opgericht rond 1950) in Middelharnis waar Rien als hoofd van de afdeling assurantiën en tevens gevolmachtigd agent actief was. In 2000 heeft Rien de Vries de portefeuille van Tamboer overgenomen en is gestart met zijn eigen onderneming ‘Rien de Vries Verzekeringen, Hypotheken & Financiële Planning’. Na 21 jaar heeft Rien besloten verder te gaan als financieel adviseur onder naam van Adviesgroep De Vogel.

Familiebedrijf Adviesgroep De Vogel
Bij het bedrijf van Jan Peter Robijn en Leon van den Nieuwendijk gaat de historie terug naar 1951 waar grootvader van Jan Peter, Piet de Vogel het bedrijf in Melissant startte. Hij deed dat als gevolmachtigd agent van Assurantie Maatschappij Nieuw Rotterdam NV, kantoor Goeree en Overflakkee.

In 1961 opende het eerste kantoor hiervan in Melissant. Door de groei werden er in de loop der jaren nieuwe vestigingen geopend in Oude-Tonge, Middelharnis en Ouddorp. Nu 70 jaar later…. En drie generaties later is De Vogel (nog steeds) een begrip in de regio en geven Jan Peter Robijn en Leon van den Nieuwendijk leiding aan 30 werknemers op de kantoren in Ouddorp en Middelharnis. Lees hier meer over Adviesgroep De Vogel.

Maak kennis met onze adviseur Rien de Vries

Adresgegevens

Rien de Vries
P.A. de Genestetlaan 28
3221 VP Hellevoetsluis

Kantoor Middelharnis
Oostdijk 1
3241CN Middelharnis

Kantoor Ouddorp
Diependorst 168 
3253VC Ouddorp

Postadres
Postbus 30
3253ZG Ouddorp

Contactformulier

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.