• Header bril
  • Header fysio
  • Header tandarts

Jouw zorgverzekering in 2024

Sluit jouw zorgverzekering nog aan bij je zorgbehoeften voor aankomend jaar? Of kun je bij een andere verzekeraar een betere dekking of scherpere premie krijgen? Belangrijke vragen die een rol spelen bij de keuze voor je zorgverzekering voor 2024. De Vogel helpt je graag bij deze keuze. 

Ook in 2024 gaat er weer veel veranderen binnen de zorgverzekeringen. Zo wordt de zorgtoeslag lager en stijgen de maandelijkse zorgpremies van de basisverzekering. Op 12 november hebben alle zorgverzekeraars hun premies bekendgemaakt. Dit is hét moment om te checken of je zorgverzekering nog bij je past en of je kunt besparen op je zorgkosten. 

Laat je zorgverzekering checken. Goed voor je zorg en gezondheid, goed voor elkaar.
De Vogel is jouw partner in financieel advies. We geven om onze regio en weten welke verzekeraars contracten hebben met lokale zorgaanbieders, zodat jij in de buurt terechtkan voor zorg. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je verzekering aansluit bij jouw zorgwensen. Daarom checken we graag je zorgverzekering. 

We hebben alle verzekeraars, premies en voorwaarden met elkaar vergeleken in een uitgebreid marktonderzoek. Zo vinden onze adviseurs de zorgverzekering die bij je past, met de scherpste premie en de beste voorwaarden voor jouw persoonlijke situatie. Ook als je nog geen klant bent bij De Vogel, nodigen we je graag uit voor een adviesgesprek.

Vragen? Neem contact op!
Laat jij je zorgverzekering checken door De Vogel? Goed voor je gezondheid, goed voor elkaar! Jij bepaalt zelf hoe je contact met ons opneemt. Onze zorgexperts zijn op verschillende manieren bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur. 

Vragen? Neem contact op!

Bepaal zelf hoe je contact met ons opneemt.
Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur.