• Lid worden De Vogel Gezondheidsplan

    Klik hier

De Vogel Gezondheidsplan

Bewegen is goed voor je. Toch schiet het er vaak bij in. Met het De Vogel Gezondheidsplan en het vitaliteitsprogramma van a.s.r. Vitality  gaat dat veranderen. Het is een laagdrempelig programma en haalbaar voor iedereen.

Voor bedrijven - Fit op de werkvloer
Vanuit ons De Vogel Gezondheidsplan en een samenwerking met a.s.r. Vitality,  stimuleren en enthousiasmeren wij mensen en bedrijven te werken aan de gezondheid, door in beweging te komen.  Dit zorgt ervoor dat je jezelf fitter voelt en mentaal en fysiek gezonder wordt. Bewegen draagt onder meer bij aan een hogere productiviteit, een goed gevoel en meer plezier op de werkvloer..

Voor particulieren 
Januari zijn wij gestart om het Gezondheidsplan te introduceren bij bedrijven. Inmiddels hebben wij al ca. 700 medewerkers die deelnemen aan het programma. Ook onze medewerkers doen ook mee en zijn erg enthousiast.  Het De Vogel Gezondheidsplan is ook beschikbaar voor particuliere klanten.

Wat houdt het lidmaatschap van “De Vogel Gezondheidsplan” in?

  • Je ontvangt informatie over diverse wandel- en fietsroutes en sportevenementen (in de regio)*
  • Je kunt gratis deelnemen aan webinars over bewegen en gezondheid
  • Je wordt beloond door te bewegen via het lidmaatschap van a.s.r. Vitality 

* wij roepen op dat we ons allemaal aan de richtlijnen van het RIVM houden. Sportevenementen zijn op dit moment helaas  niet mogelijk.

Het De Vogel Gezondheidsplan kost slechts € 4,50 in de maand. Haal je jouw weekdoel met het vitaliteitsprogramma van a.s.r. Vitality, dan heb je de kosten er al uit. 

Zelf zijn wij alvast begonnen!