• Lid worden De Vogel Gezondheidsplan

  Klik hier

De Vogel Gezondheidsplan

Adviesgroep De Vogel stimuleert klanten om in beweging te komen en te blijven
Adviesgroep De Vogel is begin dit jaar een samenwerking met a.s.r. Vitality aangegaan. Deze samenwerking heeft tot doel om mensen te helpen bij het werken aan de gezondheid door meer te bewegen.

Wat houdt het lidmaatschap van “De Vogel Gezondheidsplan” in?

 • Je wordt beloond door te bewegen via het lidmaatschap van a.s.r. Vitality 
 • Je ontvangt informatie over diverse wandel-, fiets- en sportevenementen (in de regio)*
 • Je kunt gratis deelnemen aan webinars over bewegen en gezondheid 

* wij roepen op dat we ons allemaal aan de richtlijnen van het RIVM houden. Sportevenementen zijn op dit moment niet mogelijk.

Voor iedereen beschikbaar: ook voor onze particuliere klanten
In eerste maanden van het jaar zijn wij aan de slag gegaan bij de bedrijven en de medewerkers van deze bedrijven. Onze eigen medewerkers doen mee en zijn erg enthousiast. Het De Vogel Gezondheidsplan is ook beschikbaar voor particuliere klanten.

Het De Vogel Gezondheidsplan kost slechts € 4,50 in de maand. Haal je jouw weekdoel met het vitaliteitsprogramma van a.s.r. Vitality, dan heb je de kosten er al uit. Lees hier verder. 

Mededeling i.v.m. Coronavirus

De Vogel Gezondheidsplan en samen werken aan gezondheid in de regio. Adviesgroep De Vogel levert graag een bijdrage aan een gezonde en vitale regio. Graag betrekken en werken we samen met lokale ondernemers, organisaties en initiatieven om dit doel te bereiken.

Tot voor kort werd er druk gewerkt aan hele mooie ideeën om dit verder te realiseren en te lanceren. Door het Coronavirus hebben wij even pas op de plaats moeten maken. Alle aandacht gaat nu uit om samen door deze crisis te komen.

Onze samenwerking met a.s.r. Vitality gaat wel gewoon door en al onze klanten kunnen hier gewoon  gebruik van maken.  Ons gezamenlijke doel : mensen helpen te werken aan gezondheid door in beweging te komen en te blijven.

Conctact

Heeft u nog vragen? Wij staan voor u klaar.

 • Telefonisch

  06-20802840

 • Stuur ons een e-mail

  info@devogel.nl 

 • WhatsApp

  06-20802840

 • Live chat

  Opent automatisch op onze website op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur.