Kantoren Ouddorp en Middelharnis

Crowdfunding

De verzekeringsbranche kwam de afgelopen jaren regelmatig in het nieuws. En dit was lang niet altijd positief. Daarom vindt Adviesgroep De Vogel het de hoogste tijd om terug te gaan naar de roots: het helpen van mensen. Dit geldt voor zowel particulieren als ondernemers.

Lef

Om te ondernemen heb je lef nodig. Heel veel lef zelfs zo nu en dan. Want om je onderneming gezond te houden moet je blijven veranderen, wat soms ook inhoudt dat je moet investeren. En juist daar lopen ondernemers momenteel vaak vast. Want je krijgt steeds vaker een dichte deur als je bij de bank aanklopt voor financiering van je idee of project. Zonde! Net als Ondernemersverzekeraar De Amersfoortse  vinden wij dat goede ideeën een kans verdienen. En daarom zijn wij een samenwerking met hen aangegaan op het gebied van crowdfunden.

Crowdfunden via doorgaan.nl

De Amersfoortse heeft vanuit het idee om ondernemers te helpen het crowdfundingplatform doorgaan.nl opgezet. Inmiddels hebben op dit platform  al verschillende ondernemers met behulp van ‘de crowd’ hun doel gerealiseerd. Vanuit De Vogel haken we hierop aan. De combinatie van de expertise op het gebied van crowdfunden bij doorgaan.nl en onze kennis van de ondernemers op Goeree-Overflakkee, moet ervoor kunnen gaan zorgen dat mooie, nieuwe initiatieven het licht gaan zien. En dat samen met de steun van iedereen op Goeree-Overflakkee. Én zeker ook daarbuiten!

Podium voor ondernemers

Met crowdfunden werk je toe naar de financiering van je project. Maar het biedt je ook meteen een podium. Een extra mogelijkheid om in het voortraject al mensen te enthousiasmeren voor je idee of initiatief. Als je het slim aanpakt is aandacht in de media en een enthousiaste achterban echt binnen handbereik! Crowdfunding zorgt dus ook voor de nodige gratis publiciteit. Wie wil dat nou niet!? Wanneer je project wordt geplaatst op doorgaan.nl, wordt er een informatief filmpje van je idee gemaakt. Dit filmpje is een sterk overtuigingsmiddel richting potentiele investeerders en kan ook worden gedeeld op onder andere Facebook en Twitter.

Crowdfunden iets voor jou?

Heb jij een goed idee , maar heb je moeite om de financiering rond te krijgen? Of draag je ondernemers op Goeree-Overflakkee een warm hart toe en wil je helpen om nieuwe initiatieven te laten slagen? Laat je gegevens achter op deze pagina. Vervolgens zullen wij nader contact met je opnemen.