Begin 2024 sportief met de Fitr Start Running

Wil je beginnen met hardlopen? Dan is de Fitr Start Running bij AV Flakkee de uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de hardloopsport! Onder begeleiding van ervaren trainers werk je in tien weken toe naar de Omloop van Menheerse van 6,7 km op Koningsdag. 

Nieuws
Datum: 16-01-2024

Start woensdag 14 februari
Als start zullen er twee gratis clinics worden gegeven op woensdag 14 februari bij AV Flakkee in MIddelharnis en op woensdag 21 februari in Ouddorp, start Dorpstienden. Deze clinics worden gratis aangeboden door Fitr.

Trainer Ricardo Sint Nicolaas zal als lokale topatleet deze avonden verzorgen. De aanvang is 19.30 uur. De training start met een warming-up en loopscholingsoefeningen, daarna volgt de kern met intervalblokjes en afsluitend een cooling-down. 

Inschrijven via AV Flakkee
De eerste twee Fitr clinics in Middelharnis en Ouddorp zijn voor iedereen gratis. Daarna kan je mee doen met de aansluitende acht weekse clinic bij AV Flakkee. 

De kosten voor deelname zijn € 40,00 inclusief een loopshirt en deelname aan de Omloop van Menheerse. Daag jezelf uit en schrijf je in! 

Inschrijven

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.