Bent u nog goed en passend verzekerd?

U heeft zich ooit goed verzekerd en schenkt daarom geen aandacht meer aan uw polissen. Maar verzekeringen veranderen en uw risico’s ook. Wat ooit een prima keuze was, kan nu een verzekering zijn die onnodig duur is of onvoldoende dekking geeft. Wij checken graag uw verzekeringspakket en adviseren u over verbeteringen.

Blonde vrouw met tablet in de hand op een gele achtergrond
Nieuws
Datum: 18-07-2023

Heel wat bedrijven hebben de premies van hun verzekeringen de afgelopen tijd zien stijgen. Dat blijkt uit onderzoek van verzekeraar Marsh. Een premiestijging op zich is al een reden om ons te vragen of u nog goed zit bij uw huidige verzekeraar. Maar niet alleen de prijs is bepalend. Waar letten wij nog meer op als we u adviseren over de best passende verzekeringsoplossingen?

Passende voorwaarden

Bij het verlengen van uw verzekering kan blijken dat de voorwaarden verslechterd zijn. De dekking is bijvoorbeeld minder ruim of het eigen risico is hoger. Ook kan de verzekeraar de eisen hebben aangescherpt om de risico’s te beperken. Het is belangrijk om naar het totaalplaatje te kijken. Wat verandert er precies voor u? Bent u nog voldoende en goed verzekerd? En welke financiële gevolgen hebben de veranderingen? In het ergste geval heeft u een duurdere verzekering terwijl de voorwaarden verslechterd zijn. Dan is het echt zaak om ons te vragen of een andere verzekeraar u iets beters te bieden heeft.

Veranderingen in uw bedrijf

Met uw verzekeringen dekt u bedrijfsrisico’s af. Maar uw onderneming is in beweging. Misschien groeit uw zaak, koopt u nieuwe machines en apparatuur of betrekt u een ander pand. U kunt nieuwe medewerkers aantrekken of andere bedrijfsactiviteiten starten. U verhuist naar een ander pand of u gaat zaken doen over de grens. Bespreek die veranderingen altijd met ons, want vaak hebben ze gevolgen voor uw verzekeringen. Bedenk dat ook andere ontwikkelingen impact hebben op uw bedrijf. Denk maar aan de sterk gestegen energieprijzen, nieuwe technologieën of gewijzigde wet- en regelgeving. Wat betekent dat voor uw risico’s? Misschien bent u genoodzaakt maatregelen te treffen en daar kunnen ook weer risico’s aan zitten.

Regelmatige check

Wat verzekert u? Dat hangt af van uw risico’s en uw mogelijkheden om die zelf te dragen. Waar verzekert u zich? Dat hangt af van wat een verzekeraar u te bieden heeft. Die twee vragen moeten steeds opnieuw gesteld worden om goed en voordelig verzekerd te blijven. Wij controleren daarom graag ruim voor de verlenging van uw verzekeringen hoe het zit met uw risico’s en of u misschien ergens anders beter af bent. Neem contact op ons kantoor om afspraken te maken over een regelmatige verzekeringscheck.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.