Fitr kerstrun brengt ruim 100 mensen in beweging

Afgelopen december hebben ruim 100 deelnemers de Fitr kerstrun (hard)gelopen. Het evenement was ook dit jaar weer een succes!

Nieuws
Datum: 31-01-2023

Deelnemers konden 2 routes van 7,5 kilometer afleggen. Vooraf aan de run werd er een goodiebag thuis afgeleverd met onder andere een medaille en vouchers voor een drankje bij LLEV in Middelharnis en Restaurant Akerhsoek in Ouddorp.

De routes waren zo uitgezet dat ze door de verlichte delen en mooiste plekjes van de dorpen kwamen. Daarbij kon een fotowedstrijd natuurlijk niet ontbreken. Bij beide routes zat een historische beschrijving van bezienswaardigheden. De deelnemer met de leukste foto kon een écht Flakkees pakket winnen, aangeboden door het Streekmuseum Goeree-Overflakkee en een Fitr hoodie en bidon, aangeboden door Adviesgroep De Vogel. 

‘’Er zijn weer veel leuke foto’s ingestuurd’’, vertelt Bertrand van den Boogert van het Streekmuseum. Mary-Anne Sewell en Marieke Okker hebben dit jaar de fotowedstrijd gewonnen. ‘’Samen hebben we tot nu toe alle runs gelopen. Super leuk dat we gewonnen hebben! De volgende keer zijn we graag weer van de partij’’, zegt Marieke.

De Fitr kerstrun werd medemogelijk gemaakt door Het Streekmuseum, Adviesgroep De Vogel, AV Flakkee, LLEV Middelharnis, Hotel Restaurant Akershoek, Jumbo Sperling Ouddorp en Keukencentrum Tieleman.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.