Met de Fitr zorgverzekering van De Vogel krijg je korting bij FOCUS Health & Fitness

Veel mensen zijn in de laatste weken van het jaar bezig om te bepalen welke zorgverzekering ze vanaf 1 januari zouden willen hebben. Het kan een hele uitzoekerij zijn. Wie zich goed wil laten adviseren over de zorgverzekering die het beste bij hem of haar past, kan terecht bij De Vogel verzekeringen + financieel Advies. Bovendien komt De Vogel in samenwerking met Nationale Nederlanden met iets nieuws en exclusiefs: de Fitr zorgverzekering.  

Nieuws
Datum: 21-12-2023

“We zijn al vele jaren actief op het gebied van zorgverzekeringen en het advies daarover”, zegt Daan Moerkerk van De Vogel. “Daarnaast hebben we het Fitr-programma, dat motiveert om in beweging te komen én te blijven. Gezondheid en vitaliteit, daar draait het om bij Fitr.” Met de Fitr zorgpolis brengt De Vogel beide samen: zorgverzekering en beweging. 

In de regio 
Moerkerk legt uit hoe dat werkt: “De meeste grote verzekeraars bieden tegenwoordig wel een fitpakket aan. Het is echt een trend. Maar waar die grote aanbieders kiezen voor samenwerking met grote landelijke partners, zoeken wij het in de regio omdat we geloven in de kracht van lokale samenwerking en gemeenschapsgevoel. Onze partner bij de Fitr zorgverzekering is FOCUS Health & Fitness. FOCUS is gevestigd in Oude-Tonge, Middelharnis en vanaf 2 januari ook Ouddorp. Mooi verspreid over het eiland, zodat iedereen in de buurt kan sporten.” 

De Fitr zorgverzekering van Nationale Nederlanden ziet er als volgt uit: wie bij De Vogel een polis afsluit, kiest niet alleen voor een scherpe premie, een passend pakket en 20 procent korting op de aanvullende verzekering, maar ook voor 20 procent korting op een jaarabonnement bij FOCUS.  

Via de Fitr zorgverzekering in beweging komen kan dus financieel heel interessant zijn. Daar komt nog bij dat bezitters van deze polis ook recht hebben op onder andere een gratis gezondheidscheck en de Vitaal-app van Nationale Nederlanden.   

Win-winsituatie 
Achmed Rashid van FOCUS ziet veel meerwaarde in de Fitr zorgverzekering. “De Vogel is een groot verzekeringskantoor op Goeree-Overflakkee. Samenwerken levert een win-winsituatie op, je helpt elkaar sterker te maken. FOCUS staat al jaren voor het bevorderen van gezondheid. Dat past heel goed bij het Fitr-programma van De Vogel.” 

Volgens Rashid is FOCUS, dat aan de weg timmert sinds 2015, geen standaard sportschool. “We zijn servicegericht. De klant staat centraal. Bij ons draait het ook om gezondheid, ontspanning en sociale ontmoeting. Hier komen mensen van alle leeftijden: van 12 jaar tot ver in de tachtig, en we hebben voor iedereen een passend aanbod. Onze visie is: iedereen vitaal krijgen en houden.”  

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Vragen? Neem contact op!

Bepaal zelf hoe je contact met ons opneemt.
Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur.