Ontmoet Sharon en Jack: twee experts bij De Vogel!

Als medewerker hypotheken, leven en bank houdt Sharon zich onder andere bezig met het administratieve gedeelte van het regelen van een hypotheek. Jack is adviseur en is veel onderweg voor klantenbezoeken. Beiden geven ze je een kijkje achter de schermen van hun baan bij De Vogel.

Jack en Sharon
Nieuws
Datum: 02-08-2023

Sharon regelt naast hypotheken, de administratieve afhandelingen van vrijkomende lijfrenteverzekeringen en aanvragen van overlijdensrisicoverzekeringen. Samen met haar man Bert en zoontje Brent woont ze in Melissant. Ze zijn vorige week toevallig zelf verhuisd. “Handig dat ik dan voor een deel zelf onze hypotheek kan regelen” vertelt Sharon. In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met z’n drietjes, al zal klussen de komende tijd ook een deel van haar agenda vullen!

Jack is adviseur en is daardoor veel onderweg voor klantenbezoeken, zowel zakelijk als particulier. Hij is verantwoordelijk voor het oplossen van schades en het jaarlijks doornemen van verzekeringspakketten met zijn klanten. Hij woont met zijn vrouw Nelleke en viervoeter Bikkel in Sommelsdijk. Bovendien is hij trotse vader én opa!

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit Jack?
“In de ochtend begin ik de dag vaak met een klantbezoek. Dit kan voor verschillende zaken zijn. Ik ga bijvoorbeeld langs bij bedrijven om het verzekeringspakket door te nemen. Het is belangrijk om jaarlijks eventuele veranderingen te bekijken en ervoor te zorgen dat alles goed verzekerd is, zoals (bedrijf)auto's, bedrijfseigendommen, werknemers en natuurlijk de ondernemer zelf.

Als ondernemer wil je je graag focussen op je werkzaamheden, in plaats van op de financiële risico’s. Daar zijn wij voor. Wij geven de nodige zekerheid, zodat jij zorgeloos je werkt kunt doen.

Na het bezoek ga ik richting kantoor om administratieve zaken te verwerken. Het kan zijn dat ik tussendoor gebeld word voor een schade, zoals een lekkage, brand, inbraak of ongeluk. In die gevallen zorg ik ervoor dat ik snel ter plaatse ben. Hierin is het persoonlijke contact belangrijk en is het voor de klant fijn om met korte lijntjes te schakelen.”

Sharon, kun jij wat meer vertellen over jouw functie als medewerker hypotheek, leven en bank?
“Zeker! Nadat een klant een hypotheekgesprek bij een adviseur heeft gehad, regel ik de vervolgstappen. Zo onderhoud ik het contact met de bank, notaris en met de klant zelf. Een hypotheek regelen is niet iets wat een klant dagelijks doet en kan dus best ingewikkeld of spannend zijn. Als de klant tussendoor vragen heeft, beantwoord ik deze graag. Hiervoor overleg ik regelmatig met een van onze adviseurs: Arjo, Erik, Johan of Rien.

Daarnaast houd ik me bezig met levensverzekeringen. Hiervoor regel ik voornamelijk waardeoverdrachten van vrijkomende lijfrenteverzekeringen en sluit ik nieuwe overlijdensrisicoverzekeringen af.

Het woord ‘’bank’’ in mijn functie heeft ook betrekking op de levensverzekeringen. Het vrijgekomen lijfrentekapitaal wordt namelijk vaak overgeboekt naar een bancaire lijfrenterekening.”

Waar haal je energie uit in je werk?
“Dat is toch wel als een hypotheekdossier goedgekeurd en volledig afgerond is. Het is fijn om horen dat de klanten tevreden zijn dat alles goed geregeld is. Het stukje waardering dat je dan krijgt, dat is waar ik het voor doe!”

En jij Jack?
“Het persoonlijke contact vind ik het leukste aan mijn baan bij De Vogel. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de klanten ontzorgd worden. 

In mijn werk kom je hele leuke dingen tegen, zoals bijvoorbeeld een opening van een nieuw bedrijf. Pasgeleden opende Küchentreff een nieuwe vestiging in Eibergen. Ik vind het dan ontzettend leuk een bezoek te brengen om de eigenaar Wim Vroegindeweij persoonlijk te feliciteren. 

Naast alle leuke momenten kom ik soms ook heftige zaken tegen, zoals een brand bij een bedrijfspand. Het is een verschrikkelijke gebeurtenis, maar ik  vind het waardevol dat ik er dan voor de klant kan zijn en advies kan geven tijdens zo’n moeilijke periode.. 

Tot slot vind ik samenwerken belangrijk in mijn werk. We doen het echt als een team.”

Sharon en Jack zijn beiden in 2008 begonnen en werken dit jaar 15 jaar bij De Vogel. Twee mooie mijlpalen binnen ons bedrijf!
“Dat komt omdat er een goede sfeer hangt tussen de collega’s en ik het werk dat ik doe leuk vind.’’ zegt Sharon. Voor Jack geldt hetzelfde: “Onderling is het gezellig en ik vind het mooi dat ik in deze 15 jaar met veel relaties, naast het zakelijke gedeelte, een band heb opgebouwd.”

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.