Ontmoet Ton en Arnaud, twee zakelijke adviseurs bij De Vogel!

Als zakelijk adviseurs zijn hun dagen gewijd aan het beschermen van bedrijven en ondernemers tegen onvoorziene risico's. Beiden laten je een blik werpen op wat er zich afspeelt in hun dagelijkse werkzaamheden bij De Vogel.

Nieuws
Datum: 24-11-2023

Ton (rechts op de foto) is adviseur en bedient veel zakelijke klanten. Hij is gespecialiseerd in zakelijke schades en het vaststellen van de risico’s waarmee bedrijven te maken hebben. Samen met zijn vrouw en dochters woont hij in Nieuwe-Tonge. In zijn vrije tijd klust, fietst en wandelt hij graag.

Ook Arnaud is zakelijk adviseur binnen ons bedrijf. Hij richt zich voornamelijk op auto-, brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven. Daarnaast behandelt hij ook schades. Dit jaar heeft Arnaud zijn eerste huis gekocht in Oude-Tonge. De woning was zo goed als klaar, dus hij geniet al volop van zijn eigen stek.

Ton, kun jij wat meer vertellen over jouw functie als zakelijk adviseur?

‘’Tuurlijk. Ik ben verantwoordelijk voor het verstrekken van advies aan bedrijven en ondernemers met betrekking tot hun verzekeringsbehoeften. Denk hierbij aan het analyseren van risico’s, het geven van advies op maat en het afhandelen van schades. Daarnaast is klantrelatiebeheer een belangrijk onderdeel van mijn vak: dit omvat het regelmatig controleren van de verzekeringsbehoeften van het bedrijf, het aanpassen van de dekking indien nodig en het bieden van voortdurende ondersteuning. Kortom, als zakelijk adviseur in verzekeringen draait het om het begrijpen van de unieke behoeften van elk bedrijf en het bieden van deskundig advies. Zo helpen we hen zich te beschermen tegen mogelijke risico's.’’

En Arnaud, hoe ziet jouw dag eruit als zakelijk adviseur?
‘’Ik houd mij voornamelijk bezig met auto, brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven. 

Hierin beheer ik lopende dossiers. Denk hierbij aan het behandelen van acceptatievragen en klanten begeleiden bij het proces van het afsluiten van nieuwe verzekeringspolissen.

Daarnaast behandel ik schades. Zodra er een schade binnen komt, werk ik nauw samen met verzekeringsmaatschappijen en schade-experts. Tijdens het schadetraject zorg ik ervoor dat de klant op de hoogte is van de stand van zaken en doe ik mijn best voor een soepele schadeafhandeling waarbij de klant zoveel mogelijk ontzorgd wordt.

Tot slot heb ik afspraken bij bedrijven om hun specifieke behoeften te bespreken, risico's te analyseren en passende verzekeringsoplossingen voor te stellen. Dit kunnen bedrijven zijn in uiteenlopende sectoren, van de bouw tot de horeca. Vaak doe ik dit in samenwerking met een andere adviseur, bijvoorbeeld met Ton.‘’

Wat vind jij het leukste aan je baan bij De Vogel, Ton?
‘’Dat ik in mijn eigen woongebied actief ben om mensen te helpen. Ik vind het mooi dat we samenwerken met een netwerk van partners om zo de klant zo volledig mogelijk te ontzorgen. Daarnaast is het een fijn bedrijf met een hecht team. Het is leuk om te zien dat er de laatste jaren veel jeugd bij ons is komen werken.’’

En jij, Arnaud?
‘’Mijn dagen zijn gevarieerd en uitdagend. Ik krijg energie van het verstrekken van advies en het begeleiden van bedrijven, om alles zo goed mogelijk geregeld te hebben voor de klant. Daarnaast hecht ik veel waarde aan mijn band met collega's. Ik werk nu een jaar bij De Vogel en het voelde direct als terechtkomen in een warm bad.’’

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.