De Vogel schenkt €4.500 aan Stichting Vrienden van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

De Vogel verzekeringen + financieel advies heeft met trots een cheque ter waarde van €4.500 overhandigd aan de Stichting Vrienden van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Deze overhandiging vond plaats in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis te Dirksland, waarbij zowel de vertegenwoordigers van De Vogel als de Stichting aanwezig waren.

Nieuws
Datum: 16-01-2024

De bijdrage werd mogelijk gemaakt door de gulle giften van klanten en zakelijke relaties van De Vogel, die het afgelopen jaar en onder andere tijdens de opening van het nieuwe kantoor van De Vogel hun steun betuigden. Deze actie weerspiegelt niet alleen de diepe betrokkenheid van De Vogel bij de regio, maar onderstreept ook hun inzet om kwalitatieve zorg dichtbij toegankelijk te houden voor alle inwoners van de regio.

Jan Peter Robijn, directeur van De Vogel, benadrukt het belang van deze bijdrage: "Als lokale speler begrijpen wij het belang van goede zorg dichtbij huis. Deze donatie is een weerspiegeling van onze toewijding aan de gemeenschap en onze wens om een positieve impact te hebben op de gezondheidszorg in onze regio. Wij zijn dankbaar voor de steun van onze klanten en relaties, die ons in staat hebben gesteld deze mooie bijdrage te leveren."

De donatie zal worden aangewend voor diverse projecten en initiatieven van de Stichting Vrienden van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, met als doel de zorg voor patiënten en hun naasten te verbeteren.

De Vogel is een vooraanstaande aanbieder van verzekeringen en financieel advies in de regio. Met een sterke focus op persoonlijke dienstverlening en lokale betrokkenheid, streeft het bedrijf ernaar om een belangrijke bijdrage te leveren aan de welvaart en het welzijn van de gemeenschap.

Over Stichting Vrienden van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis: De Stichting Vrienden van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis zet zich in om het verblijf van patiënten en hun naasten in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Door middel van diverse projecten en initiatieven draagt de stichting bij aan de kwaliteit van zorg in de regio.
 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.