Je woning verduurzamen en besparen, waar begin je?

Wanneer je je woning wilt verduurzamen en wilt besparen zijn er veel mogelijkheden. Erik, erkend financieel adviseur bij De Vogel, vertelt je er graag meer over in dit artikel.

Erik Boender
Nieuws
Datum: 11-10-2023

“Welke mogelijkheden geschikt zijn voor jouw woning is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type woning en het bouwjaar. Ook jouw huidige energieverbruik telt mee. Verduurzamen is daarom altijd maatwerk.” vertelt Erik.

Samenwerking
“Wij werken samen met lokale partijen. Zo staan wij op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober met ons hypotheekteam op de inspiratiedagen bij Bouwcenter Esselink. We geven je advies over het in kaart brengen van de mogelijkheden om je woning te verduurzamen.

Daarnaast werken wij ook samen met Box Duurzaam. Dit is een expert die zorgt dat alles zorgeloos geregeld wordt, van advies tot aanbesteding werkzaamheden, administratieve afwikkeling en het aanvragen van een energielabel.”

Financiering verduurzamingshypotheek
“Wanneer het echter gaat om het financieren en de financiële consequenties hiervan, dan helpen onze financiële adviseurs je graag op weg. Zij zijn specialisten op het gebied van financiële dienstverlening en hebben de kennis en ervaring om je een goed inzicht te geven. Een overzicht hiervan ontvang je in een persoonlijk en overzichtelijk rapport.”

Zet de volgende stap naar een duurzame toekomst. Voor meer informatie neem contact op via hypotheken@devogel.nl of 0187-497111

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.