• Meubelmaker aan het werk

  Arbeidsongeschiktheids- verzekering

  Zekerheid van een inkomen mocht u als ondernemer niet kunnen werken door ziekte of een ongeval. Scherpe premie en deskundige begeleiding.

  Vraag offerte aanBereken uw premie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Zeker voor ondernemers zijn de gevolgen van arbeidsongeschiktheid enorm. Als u als ondernemer of ZZP-er arbeidsongeschikt wordt, gaat de overheid ervan uit dat u uw eigen zaken heeft geregeld. Speciaal daarvoor is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Wist u dat jaarlijks één op de tien ondernemers te maken krijgt met arbeidsongeschiktheid? Mocht het u overkomen, dan is het prettig als u zich geen zorgen hoeft te maken over uw inkomen.

Als u door arbeidsongeschiktheid geheel of gedeeltelijk moet stoppen met werken, vallen uw inkomsten of een deel daarvan weg. De arbeidsongeschiktheidsverzekering keert in zo’n geval elke maand een bedrag uit, zodat u verder kunt leven zonder grote financiële zorgen.

Arbeidsongeschiktheid ondernemer zelf regelen

Omdat u niet kunt terugvallen op sociale verzekeringen, is het belangrijk om uw risico’s en de gevolgen van eventuele arbeidsongeschiktheid als ondernemer goed in kaart te brengen. Wij helpen u graag met het maken van uw afwegingen. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.

Kenmerken van de arbeidsongeschiktheidsverzekering:

 • Zekerheid van inkomen voor ondernemers.
 • Maandelijkse uitkering bij volledige of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.
 • U kunt zelf de hoogte en duur van de uitkering bepalen.
 • U kunt kiezen uit verschillende dekkingsvarianten.
 • Scherpe premies omdat wij de beste aanbiedingen voor u vergelijken.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Alle producten binnen de categorie Voor de ondernemer