Mobiele telefoon app bekijken

Zorgverzekering

  • Ruim assortiment zorgverzekeringen
  • Hoge collectieve kortingen
  • Persoonlijk advies door specialisten
Zorgpremie

Handige apps

Nota’s declareren

Zou het niet gemakkelijk zijn als u in één oogopslag uw zorgzaken kunt inzien, ook als u even geen PC bij de hand hebt, of van huis of met vakantie bent? De meeste verzekeraars hebben daarvoor tegenwoordig een app. Met de meeste apps kunt u uw:

  • Polissen nalezen;
  • Declaraties en vergoedingen bekijken;
  • Het zorgverbruik en het resterende eigen risico inzien;
  • Veelgestelde vragen raadplegen;
  • Uw declaraties indienen met uw smartphone

Nota gekregen van uw zorgverlener? Declareer je nota in een paar simpele stappen. Met uw mobiele telefoon, waar en wanneer u maar wilt. Maak gewoon een foto van je nota en stuur die naar de verzekeraar.

Zorgpas

Wanneer u naar het buitenland gaat heeft u een Europese zorgpas nodig (EHIC). Hiermee toont u aan dat u verzekerd bent en recht hebt op medisch noodzakelijke zorg. U hoeft deze pas niet fysiek in bezit te hebben. Het makkelijkste is daarom om gebruik te maken van de app van uw verzekeraar (zie verderop in dit bericht). Wilt u toch liever een pas aanvragen? Dat kan via deze link. Mocht dit niet lukken, dan helpen wij u uiteraard graag.

Declareer je nota in een paar simpele stappen.

CZ Declareren
  
Mijn Aevitae
  
Mijn Amersfoortse
  
Menzis app
  
ONVZ Zorgverzekeraar
  
Mijn Stad Holland
  

Trainingsapps

Ook het aantal trainingsapps lijkt onuitputtelijk. Wij hebben daarom een top drie voor u samengesteld.

Hardlopen met Evy

Misschien wel de bekendste hardloopapp. Maar Hardlopen met Evy werkt ook prima voor fietsers. Combineer uw favoriete muziek met de motivatiespeeches van Evy Gruyaert.

  
Nike+ Training Club

Je persoonlijke trainer altijd bij de hand. Dat zeggen de mensen van sportmerk Nike over de app die ze hebben gemaakt. Met de ruim honderd workouts kunt u altijd en overal een training op maat uitvoeren.

  
Runkeeper

Hoewel oorspronkelijk bedoeld voor hardlopers, kunnen ook wielrenners en trimfietsers met RunKeeper aan de slag. Niet voor niets is het een populaire app, die bijna alles meet wat van belang is.